Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: Η αγκαλιά της Ολυμπίας Χοψονίδου, η οικογενειακή φωτογραφία και η ιδιαίτερη τούρτα γενεθλίων

Βασίλης Σπανούλης: Η αγκαλιά της Ολυμπίας Χοψονίδου, η οικογενειακή φωτογραφία και η ιδιαίτερη τούρτα γενεθλίων
Intime.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, «εμφάνισε» τις χαρούμενες στιγμές, με αναρτήσεις στα social media.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μια γιορτινή ημέρα (07.08), αφού γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του. Η μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ και προπονητής του Περιστερίου πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά του, με την Ολυμπία Χοψονίδου να εμφανίζει κάποιες από αυτές, με αναρτήσεις στα social media.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη ανέβασε αρχικά -σε story στο instagram- μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ο Έλληνας κόουτς την κρατάει στην αγκαλιά του. «Χρόνια πολλά μωρό μου» ανέφερε το σχόλιο.

Ιδιαίτερη ήταν και η τούρτα που του ετοίμασε, με θέμα την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Αρχηγός από κούνια» («Boss Baby» ο τίτλος της στα αγγλικά) και με το μήνυμα «Boss Coach».

Φυσικά, από αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει και μια οικογενειακή φωτογραφία. Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου φωτογραφήθηκαν μπροστά από την τούρτα, μαζί με τα έξι του παιδιά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις