Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Η κόρη τους Αλεξάνδρα έγινε 3 ετών

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Η κόρη τους Αλεξάνδρα έγινε 3 ετών

Η μικρή Αλεξάνδρα Σπανούλη, η μικρότερη κόρη του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου, είχε χθες (21.01.2023) γενέθλια και το πάρτι της τα… «έσπασε»!

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια, και η 21α Ιανουαρίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα λόγω της μικρής τους «πριγκίπισσας».

Για χάρη της μικρής Αλεξάνδρας, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ετοίμασαν ένα πάρτι για… πριγκίπισσες και νεράιδες, όπως είναι άλλωστε και η μικρή τους κόρη.

Η πάντα ενεργή στα social media Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε στιγμές από το πάρτι και μοιράστηκε τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό.

 Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση 12 ετών, τον Βασίλη 10 ετών, τον Δημήτρη 9 ετών, την Αιμιλία 7 ετών, την Αναστασία 5 ετών και την Αλεξάνδρα 3 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις