Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάσω Λασκαράκη: Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει

Βάσω Λασκαράκη: Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, με εξομολογητική διάθεση, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μιλάει για όλα στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 1/6, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ΕΡΤ1.

Μιλά για την μυστική συνταγή της σπεσιαλιτέ της, εξηγεί για ποιόν ακριβώς λόγο ο chef σύζυγός της πέταξε την χύτρα της και τονίζει τί κοινό έχει με τον Joey από τα Φιλαράκια!

Η Βάσω Λασκαράκη παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από την κωμωδία στο δράμα και πως ήδη από το παρελθόν, λόγω των γνωστών φημών, αναγκάστηκε να απορρίψει επαγγελματικές προτάσεις.

Εξομολογείται, επίσης, για τους εμμονικούς θαυμαστές της, τα προβλήματα που προέκυψαν από τον αριθμό τηλεφώνου της που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αλλά και την απάντηση που έδωσε στην πρόταση για γυμνή φωτογράφιση.

Η Βάσω Λασκαράκη παίρνει σαφή θέση για το ποιά θα πρέπει να είναι η τιμωρία στο ελληνικό #ΜΕΤΟΟ, τον σημαντικό ρόλο της ψυχοθεραπείας στην ζωή της, τί είδους μαμά είναι και πώς καταφέρνει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις