Lifestyle

Βρετανία: Η Καμίλα δώρισε σε παιδικό σταθμό τα αρκουδάκια Πάντινγκτον που άφηνε ο κόσμος για την Ελισάβετ

Η Καμίλα της Βρετανίας, σύζυγος του βασιλιά Καρόλου Γ’, επισκέφθηκε την Πέμπτη έναν από τους παιδικούς σταθμούς που διατηρεί το φιλανθρωπικό ίδρυμα Barnardo’s για να δωρίσει δεκάδες αρκουδάκια Πάντινγκτον τα οποία είχαν αφήσει Βρετανοί έξω από τις κατοικίες της βασιλικής οικογένειας ως φόρο τιμής στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Περισσότερα από 1.000 λούτρινα αρκουδάκια -στην πλειονότητά τους με τη μορφή του Πάντινγκτον, του δημοφιλούς ήρωα των παιδικών βιβλίων- λουλούδια και σημαιάκια ήταν μεταξύ των αφιερώσεων που συγκεντρώθηκαν από συνεργεία, μετά την ολοκλήρωση του πένθους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα αρκουδάκια καθαρίστηκαν σχολαστικά και σήμερα η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, επισκέφθηκε έναν παιδικό σταθμό του ιδρύματος Barnardo’s στο ανατολικό Λονδίνο για «πικνίκ με αρκουδάκια», από το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σάντουιτς με μαρμελάδα, που λατρεύει ο Πάντινγκτον.

Συνοδευόμενη από τους ηθοποιούς Χιου Μπόνβιλ και Μάντλιν Χάρις, που πρωταγωνίστησαν στην κινηματογραφική μεταφορά των περιπετειών του Πάντινγκτον, η Καμίλα μοίρασε αρκουδάκια στα παιδιά.

Με το κόκκινο καπέλο και το μπλε παλτό του, ο αρκούδος Πάντινγκτον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της βρετανικής παιδικής λογοτεχνίας από τη δεκαετία του 1950.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 70 ετών στον θρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα χιουμοριστικό βίντεο με το διάσημο αρκουδάκι. Μεταξύ άλλων, του είχε εκμυστηρευτεί πως φροντίζει να έχει πάντα στην τσάντα της ένα σάντουιτς με μαρμελάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το νέο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη μετά την αποκάλυψη περί κακοποίησης - «Μιλάμε χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές»
Μετά την κυκλοφορία του trailer με την εξομολόγησή της και την πλημμύρα υποστήριξης από τους fans, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα ενότητας και δύναμης
Αγγελική Ηλιάδη
Γιολάντα Καλογεροπούλου για Σταύρο Σβήγκο: «Η κόρη μου όταν τον γνώρισε δεν του έδωσε σημασία»
«Όταν ο Σταύρος γνώρισε την Ηλέκτρα και μετά από λίγο καιρό πήγα κατευθείαν σε κάποιον να ρωτήσω, γιατί είναι κάτι που δεν το ξέρεις» αποκαλύπτει η Γιολάντα Καλογεροπούλου
Σταύρος Σβήγκος και Γιολάντα Καλογεροπούλου
Αλέκος Συσσοβίτης: «Από μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα, 12 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή»
«Όταν έβλεπα τον πόνο των ανθρώπων από πολύ μικρή ηλικία και τον ένιωθα και εγώ πάνω μου, όταν τα πράγματα δυσκόλευαν έπρεπε να ’χω μια θετική σκέψη» λέει ο ηθοποιός
Αλέκος Συσσοβίτης
10