Lifestyle

Χάρης Ακριτίδης για τις εμφανίσεις του στο Ισραήλ: «Εκτελώ ένα συμβόλαιο και είμαι υποχρεωμένος»

«Υπάρχει μία Ελλάδα στο Ισραήλ, υπάρχει ένας ελληνισμός που μόνο αν το ζήσεις από κοντά μπορείς να καταλάβεις» λέει ο Χάρης Ακριτίδης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Χάρης Ακριτίδης βρίσκεται στο Ισραήλ για προγραμματισμένες εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο του Τελ Αβίβ. Ο Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε για τις αντιδράσεις ορισμένων και τόνισε πως είχε κλείσει την σχετική συμφωνία πολλούς μήνες νωρίτερα. 

Ο Χάρης Ακριτίδης τονίζει πως η παρουσία του στο Ισραήλ δεν πρέπει να σχετίζεται με τον πόλεμο στη Γάζα. Όπως ανέφερε ήταν υποχρεωμένος να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να πληρώσει αποζημίωση.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε εκεί τρεις μήνες μετά τον εγκλωβισμό των Ελλήνων, με πολλούς να υποστηρίζουν πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στα θύματα του πολέμου στη Γάζα.

Ο Χάρης Ακριτίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ ήρεμα τα πράγματα και ήσυχα. Υπάρχει μία Ελλάδα στο Ισραήλ, υπάρχει ένας ελληνισμός που μόνο αν το ζήσεις από κοντά μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ μας αγαπάνε και την κουλτούρα μας.

Ξέρω ότι φαίνεται αστείο και οξύμωρο, αλλά δεν πάει κανένα θέμα εκεί. Είναι στον κόσμο τους εντελώς, διασκεδάζαμε μέχρι το πρωί. Δεν παίζουν θέματα της Γάζας.

Γνωρίζω ότι μπορεί να στοχοποιηθώ, αλλά εκτελώ ένα συμβόλαιο που ήταν από πέρυσι, από πέρυσι πριν γίνει το μεγάλο μπαμ, και πρέπει να το εκτελέσω. Είμαι υποχρεωμένος! Δεν θέλω να μπω καθόλου στο κομμάτι του πολιτικού. Εγώ μιλάω για τον απλό κόσμο που πόσο πολύ αγαπάει τους Έλληνες».

Ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές που έζησαν τον τρόμο στο Τελ Αβίβ  το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Αρετή Κετιμέ αλλά και ο Κώστας Καραφώτης που βρήκε τρόπο να φτάσει στην Ιορδανία και από εκεί να φύγει για Κύπρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 6
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 7