Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χιου Τζάκμαν: Η μητέρα του τον εγκατέλειψε όταν ήταν οκτώ – Την συγχώρησε και ποζάρουν αγκαλιά

Χιου Τζάκμαν: Η μητέρα του τον εγκατέλειψε όταν ήταν οκτώ – Την συγχώρησε και ποζάρουν αγκαλιά

Ο Χιου Τζάκμαν έχει αναφέρει στο παρελθόν στην ιδιαίτερη τραυματική εμπειρία που είχε ως παιδί. Η μητέρα του, Γκρέις ΜακΝέιλ, όταν ήταν μόλις 8 ετών τον είχε εγκαταλείψει με τα αδέρφια του και τον πατέρα τους στην Αυστραλία. 

Αν και μετά το διαζύγιο των γονιών του, ο Χιου Τζάκμαν είχε την δυνατότητα να μετακομίσει με την μητέρα του, εκείνος έμεινε με τον πατέρα του και τους δύο του αδερφούς – Ίαν και Ραλφ – στην Αυστραλία, ενώ οι αδερφές του – Ζόε και Σόνια – έφυγαν στην Αγγλία.

«Θυμάμαι πως είχε μια πετσέτα στο κεφάλι της και είπε απλά γεια. Πρέπει να ήταν ο τρόπος της για να πει αντίο. Πήγα στο σχολείο κι όταν επέστρεψα δεν ήταν κανείς εκεί. Την επόμενη μέρα δεχτήκαμε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία και μάθαμε ότι ήταν εκεί. Ο μπαμπάς κάθε μέρα προσευχόταν να επιστρέψει», ανέφερε ο ηθοποιός. Για αρκετό καιρό, η εγκατάλειψη της είχε καρφωθεί στο μυαλό του ως μία τραυματική εμπειρία και πάντα ήλπιζε ότι ίσως επέστρεφε. Με τα χρόνια όμως, κατάφερε να το ξεπεράσει και προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

«Της μίλησα αρκετά και κατάλαβα ότι πάλευε πολύ σκληρά. Μετά την γέννησή μου μπήκε σε νοσοκομείο και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμία στήριξη. Πλέον έχουμε συμφιλιωθεί, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ήμουν πάντα συνδεδεμένος μαζί της, έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν με αγαπούσε, ακόμα και όταν έφυγε», εξήγησε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις