Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χιου Τζάκμαν: Η νέα του ταινία καταχειροκροτήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Χιου Τζάκμαν: Η νέα του ταινία καταχειροκροτήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
Reuters

Πρεμιέρα έκανε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η νέα ταινία του Χιου Τζάκμαν, «The Son». Η ολοκλήρωση της προβολής της μάλιστα απέσπασε καταιγιστικό χειροκρότημα, που διήρκεσε 10 λεπτά.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Χιου Τζάκμαν ήταν παρών στην προβολή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπως επίσης οι συμπρωταγωνιστές του Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι και Ζεν ΜακΓκραθ.

Η ταινία «The Son» είναι η συνέχεια του φιλμ «The Father» του Ζέλερ, το οποίο απέσπασε Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου και χάρισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου στον Άντονι Χόπκινς.

Η υπόθεση 

Στην ταινία «The Son» ο Αυστραλός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Πίτερ, ο οποίος πρόσφατα αποκτά γιο με τη νέα σύντροφό του, Έμμα όταν η πρώην σύζυγός του, Κέιτ, εμφανίζεται με τον προβληματικό έφηβο γιο τους, Νίκολας (ΜακΓκραθ), ο οποίος λείπει από το σχολείο για μήνες και είναι θυμωμένος και απόμακρος.

Ενώ προσπαθεί να συνδυάσει την εργασία του, τις απαιτήσεις ενός μωρού και μια νέα προσφορά εργασίας, ο Πίτερ παλεύει να σφυρηλατήσει μια σχέση με τον Νίκολας εν μέσω της κρίσης ψυχικής υγείας του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις