Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χρονοπούλου – Μητρόπουλος: Παντρεύτηκαν σε εκκλησάκι στο Τολό;

Ο άσσος των γηπέδων και η όμορφη ηθοποιός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης την Δευτέρα!

Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Τάσου Μητρόπουλου και το αντίστροφο. Ο γάμος τους ήταν το φυσικό επακόλουθο της σχέσης τους και το το μόνιμο θέμα στις συνεντεύξεις τους αφού οι δημοσιογράφοι τους  ήθελαν πολλές φορές να έχουν πραγματοποιήσει μυστικό γάμο. “Δεν έχει σημασία αν παντρευτήκαμε ή θα παντρευτούμε. Ο Τάσος είναι ο άνδρας μου και λέγομαι πια Νένα Μητροπούλου”, είχε δηλώσει η ηθοποιός και φαίνεται πως την Δευτέρα αυτό έγινε και επίσημα πραγματικότητα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα ρομαντικό σκηνικό την Δευτέρα με απόλυτη όμως μυστικότητα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 18:00, στο Τολό στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Καραφωνήσι.

Η Νένα έφτασε με καΐκι για να συναντήσει τον αγαπημένο της, που την περίμενε με τον γιο της Χρήστο. Καλεσμένοι δεν υπήρχαν, παρά μόνο ο κουμπάρος τους, οστεοπαθητικός γιατρός Αντώνης Αγαπίου. Το ζευγάρι προτίμησε έναν απλό και ρομαντικό γάμο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει στην εποχή που ζούμε. Άλλωστε το μόνο που ήθελαν είναι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους! Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε σε τοπικό έντυπο του Ναυπλίου κι έτσι δεν έγινε νωρίτερα γνωστή η είδηση!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε