Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

House of fame: Πήγε να χαιρετήσει τους φιναλίστ και ξέσπασε σε δάκρυα

House of fame: Πήγε να χαιρετήσει τους φιναλίστ και ξέσπασε σε δάκρυα

Δεν άντεξε τη συγκίνηση η Βασιλική Ρόρρη στο House of fame!

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η τελευταία ημέρα στο House of fame το απόγευμα της Παρασκευής. Η καθηγήτρια φωνητικής των παιδιών, Βασιλική Ρόρρη βρέθηκε εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στους μαθητές της.

 Η καθηγήτρια του House of fame, μάλιστα, δεν κατόρθωσε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας στους φιναλίστ του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. «Αλισβερίσι είναι αυτό παιδιά. Δεν γίνεται να δίνεις και να μην παίρνεις. Δεν γίνεται. Είναι ομαδική δουλειά το αποτέλεσμα, δεν είναι ενός. Όπως τα πάντα είναι μίξη πραγμάτων».

«Το βίωσα όλο αυτό πάρα πολύ ωραία. Θέλω να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ γνώρισα κάθε έναν από εσάς και αυτούς που λείπουν.

Θεωρώ ότι όλοι είσαστε παιδιά που θέλετε να κάνετε πράγματα, αγαπάτε αυτό που κάνετε και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας όποια είναι. Και να πάνε και πιο πάνω από εκεί που αισθάνεστε αν γίνεται.

Να σας πω ότι σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με εμπιστευτήκατε» σημείωσε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια του House of fame για να ξεσπάσει σε δάκρυα. «Δεν μπορώ τώρα… Τώρα δεν μπορώ… Κρατιέμαι πάρα πολύ ώρα. Δεν είναι εύκολο αν ο άλλος δεν σου ανοίξει την πόρτα και να θέλεις να μπεις. Σας ευχαριστώ».

«Άι στο καλό, είπα δεν θα το κάνω αλλά δεν γίνεται γιατί είναι πολύς ο καιρός και όπως και να το κάνεις δένεσαι» συμπλήρωσε η Βασιλική Ρόρρη.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις