Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

MasterChef 6: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, πότε κάνει πρεμιέρα

MasterChef 6: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, πότε κάνει πρεμιέρα

Πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα για το Masterchef 6. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έτοιμοι για όλα!

Το MasterChef 6 επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 21:00, όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ που προβλήθηκε στο Star.

Οι αγαπημένοι κριτές του κοινού (Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης) ετοιμάζονται να γευτούν τα καλύτερα πιάτα και να αναδείξουν τον μεγάλο Έλληνα Master Chef, που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «παλεύει» με το ταλέντο του όχι στα αυγά ποσέ αλλά στα… δυνατά κροσέ! Επαγγελματίας πυγμάχος με αποφασιστικότητα, ορμή, και το γνωστό βλέμμα – αίνιγμα αλλά μήπως κάτι δεν έχει υπολογίσει σωστά;

Ο Πάνος Ιωαννίδης, θέλησε να ανακαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού του σε μια αίθουσα μπαλέτου. Αντί να ετοιμάζει σάλτσα κουλί, βρίσκεται ανάμεσα σε τουτού από λευκό τούλι και εκείνος ως «μαύρος κύκνος» παλεύει να συντονίσει τις κινήσεις του με τις εντολές της δασκάλας χορού, προκαλώντας της.. πονοκέφαλο!

Τι μπορεί να κάνει ένας Ιάπωνας στα μπουζούκια; Να είναι στην κουζίνα και να ετοιμάζει απολαυστικό σούσι ή να τραγουδάει στην πίστα μεγάλες λαϊκές επιτυχίες; Μη βιαστείτε να απαντήσετε γιατί ο Σωτήρης Κοντιζάς κάνει τη μεγάλη έκπληξη τραγουδώντας για τον μεγάλο του έρωτα, το φαγητό!

To Masterchef επιστρέφει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 21.00 στις οθόνες μας!

Media Τελευταίες ειδήσεις