Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Survivor 2024: Ο Στέλιος Χανταμπάκης έμαθε από την τηλεόραση ότι αποχωρεί η Όλγα Πηλιάκη

Survivor 2024: Ο Στέλιος Χανταμπάκης έμαθε από την τηλεόραση ότι αποχωρεί η Όλγα Πηλιάκη
Φωτογραφία NDPPHOTO

Ο τραυματισμός στον αυχένα ανάγκασε την Όλγα Πηλιάκη να αποχωρήσει νωρίς από το Survivor. Ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, έμαθε τα… νέα από την τηλεόραση.

Η ανακοίνωση, από τον Γιώργο Λιανό, στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21.02.2024), άφησε πολλούς άφωνους. Η Όλγα Πηλιάκη ήταν άλλωστε ένα από τα «δυνατά» ονόματα του παιχνιδιού. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν γνώριζε την εξέλιξη, όπως αποκάλυψε σε story που έκανε στο Instagram.

Πριν από την ανακοίνωση, είχε κάνει μια ανάρτηση όπου έλεγε πως η Όλγα Πηλιάκη είχε έναν τραυματισμό στον αυχένα αλλά δεν είναι σοβαρός.

Μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως η Όλγα Πηλιάκη δεν θα συνεχίσει στο Survivor, αποκάλυψε ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε για την αποχώρηση και ευχαρίστησε για τη στήριξη του κόσμου στον ίδιο και την σύζυγό του.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή, για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια, αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση!

Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό!

Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις