Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor All Star: Beaute, μαγειρέματα και μια τοποθέτηση που «άναψε φωτιές»

Survivor All Star: Beaute, μαγειρέματα και μια τοποθέτηση που «άναψε φωτιές»

Οι κρυφές συναντήσεις των δυο ζευγαριών του Survivor All Star συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εμφανίζεται… ξενερωμένος ενώ κάποιοι βρήκαν ευκαιρία με το έπαθλο φαγητού να «τρολάρουν» τον Σάκη Κατσούλη.

Οι εξορμήσεις στη ζούγκλα για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη ήταν για ένα επεισόδιο ακόμη talk of the… town στο Survivor All Star. Ένα επεισόδιο που “έκλεισε” με την ψηφοφορία των Μαχητών που έριξαν στον τάκο την Καρολίνα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που είναι μαζί με τους Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα, οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Σε μια συζήτηση τους στην παραλία, το βράδυ μετά τη δεύτερη ψηφοφορία του νησιού, Καρολίνα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αναφέρθηκαν στα όσα έχουν συμβεί και κυρίως στα όσα έχουν συζητηθεί μετά τις αποκαλύψεις και την προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού για… καμπάνα.

Η Καρολίνα Καλύβα εξέφρασε την άποψη πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται», με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λέει το ίδιο για τον Σάκη Κατσούλη. «Κι ο Σάκης. Γιατί δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Συμφωνείς ότι το κάνουν γιατί ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης και δεν μπορούν να τον διαβάλλουν με κάποιον άλλον τρόπο; Γιατί δεν τους δίνει δικαίωμα;», ρώτησε την Καλύβα.

«Σαφέστατα. Γιατί πριν, ας πούμε, δεν ενοχλούνταν; Γιατί το βλέπανε;», της απάντησε η φίλη της, με τη Ρουμελιώτη να σημειώνει: «Έλα ντε. Λέει ο Μαρτίκας για την ψηφοφορία και θα δεις λέει, αν το κάνουμε εσκεμμένα, αν ψηφιστεί. Του λέω αν τον ψηφίσεις θα εκτεθείς. Αν πραγματικά μπορούσες, θα τον ψήφιζες».

 

 

Η αποκάλυψη των κρυφών ραντεβού έχει ενοχλήσει πολλούς και στις δυο παραλίες. «Δεν μας ενδιαφέρει η σχέση του καθενός, οι κανόνες πρέπει να είναι για όλους ίδιοι» είπε η Στέλλα, ενώ η Αφροδίτη σχολίασε στην Ασημίνα πως «δεν μας νοιάζει η αγάπη σας, να φάμε θέλουμε».

 

 

Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν το βλέπει έτσι και θεωρεί ότι όλα αυτά είναι «χαζά».

 

Η Καρολίνα Καλύβα, πάντως, όταν ρωτήθηκε, εξέφρασε την άποψη ότι η Μπλε ομάδα είναι πιο… κουλ από την Κόκκινη για το όλο θέμα.

 

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ξεφτίλες

Την ίδια στιγμή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν έξαλλη αλλά όχι για τα παράνομα ραντεβουδάκια στη ζούγκλα. Για την ψηφοφορία μετά την ήταν των Διασήμων στον αγώνα ασυλίας, που έφερε τον Σπύρο Μαρτίκα υποψήφιο για αποχώρηση.

Η παίκτρια των Κόκκινων μίλησε για κλίκα που έχουν δημιουργήσει πέντε αγόρια κι ένα κορίτσι.

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό. Πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα.

Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως», είπε.

 

«Μαγειρέματα» βλέπει και ο Νίκος Μπάρτζης, που τα έβαλε ξανά με τον Σάκη Κατσούλη και θυμήθηκε το… ’21.

«Τα έφτιαξαν, όπως ήθελαν για να φανώ εγώ ο εμμονικός. Πάνε να ξαναμαγειρέψουν και το είδαμε και το ’21, όταν τρεις άνθρωποι, εγώ, ο Τζέιμς κι η Άννα Μαρία κερδίσαμε την αντίπαλη ομάδα μόνοι μας. Γιατί τα παιδιά είχαν κατέβει σε απεργία κι είχαν “μαγειρέψει” όλο το σκηνικό. Όμως τότε κερδίσαμε. Αν το τώρα επαναληφθεί το σκηνικό για να δούμε. Θα κερδίσουμε ή όχι;» είπε σε συμπαίκτες του.

 

Το «καλάθι της νοικοκυράς»

Αυτό ήταν το έπαθλο φαγητού στο Survivor. Ένα καλάθι γεμάτο φρούτα και άλλα υλικά για να μαγειρέψουν στην καλύβα τους. Το κέρδισαν οι Διάσημοι, που νίκησαν στον αγώνα ασυλίας με 10-8, παρόλο που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα.

 

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός μίλησε με τη γιατρό, η οποία ξεκαθάρισε ότι η Δαλάκα έπρεπε να μείνει εκτός για ακόμη έναν αγώνα, κάτι που η παίκτρια δεν… πήρε καθόλου καλά.

 

Το ματς έληξε υπέρ των Κόκκινων και μετά το τέλος του ο Σάκης Κατσούλης σε έναν σύντομο διάλογό του με τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη της αποκάλυψε την… καζούρα από τον Χανταμπάκη. «Μου είπε ο Χανταμπάκης να μην φάω σκόρδο. Του λέω “αφού δεν με αφήνει να τη δω θα φάω σκόρδο”».

 

 

«Σταμάτα να μιλάς για φαγητά, είμαι νηστική τόσες μέρες» του απάντησε η σύντροφός του.

 

Και ενώ στην «κόκκινη» παραλία οι κατσαρόλες είχαν πάρει φωτιά, η «μπλε» παραλία έπαιρνε… φωτιά από τα νεύρα του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

 

 

Αυτό δεν επηρέασε κάποιες από τις παίκτριες των Μαχητών που πριν από το συμβούλιο του νησιού αποφάσισαν να κάνουν το… beaute τους.

 

«Μπουρλότο»

Στο Συμβούλιο ήταν, αυτή τη φορά, ο Κρις Σταμούλης που άναψε… φωτιές.

Όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο μετά την ψηφοφορία για να σχολιάσει το γεγονός πως η Καρολίνα Καλύβα ήταν υποψήφια, ο νέος παίκτης των Μαχητών προκάλεσε… χαμό με όσα είπε. Πως δηλαδή, κατά τη γνώμη του, έπαιξαν ρόλο οι κρυφές συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Έπαιξε ρόλο το αγωνιστικό κριτήριο, αλλά και το θέμα των συναντήσεων της Καρολίνας και της Μαριαλένας με την κόκκινη ομάδα. Συμφωνώ με όσα είπε ο Νίκος για τις συναντήσεις. Είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης κι είναι φυσικό να θέλουν να βρεθούν, αλλά υπάρχουν κι αρνητικές συνέπειες. Το ένα παραπάνω πλεονέκτημα που θα έχει κάποιος θα σηματοδοτήσει την νίκη ή την ήττα του… Επίσης μπορεί να δημιουργούνται κάποιες στρατηγικές μεταξύ αυτών των παικτών. Δηλαδή βρίσκονται με τα παιδιά και δεν συζητάνε τίποτα άλλο; Μιλάνε περί ανέμων κι υδάτων;» δήλωσε αρχικά ο Κρις Σταμούλης στο Συμβούλιο του Survivor.

 

Ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν κάνει στρατηγική κι ότι κάποιοι δεν έχουν δυναμική και το ρίχνουν εκεί.

Επιπλέον τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο κι η Καρολίνα Καλύβα του ζήτησαν τον λόγο που δεν τις προσέγγισε για να τις πει τους προβληματισμούς του και το έκανε ενώπιον όλων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

 

Η συζήτηση δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα…

Media Τελευταίες ειδήσεις