Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Πρέπει να είναι χιούμορ αυτό»

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Πρέπει να είναι χιούμορ αυτό»

«Παγωμάρα» επικράτησε στο Συμβούλιο του Νησιού μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Surviror All Star αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του Surviror All Star έμελλε να είναι ο παίκτης που το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, σε σχέση με τους άλλους δυο υποψήφιους για αποχώρηση, τον Νίκο Μπάρτζη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο Κωσταντίνος Βασάλος δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει εκείνος.

Στο επεισόδιο του Surviror All Star το βράδυ της Τετάρτης (21.06.2023), την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου και έτσι εξαιρέθηκε από την ψηφοφορία.

Η παίκτρια των Μπλε επικράτησε στον τελικό του Σάκη Κατσούλη και εκτός από την ασυλία, κέρδισε και το αποψινό έπαθλο.

  

  

Και για να το χαρεί, πήρε μαζί της την ομάδα της μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός έκανε ακόμη μια… σοκαριστική ανακοίνωση στους παίκτες. Την επόμενη εβδομάδα, η αποχώρηση θα είναι διπλή!

  

Τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο του νησιού είχαν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι βγήκαν στον τάκο μετά τους δυο πρώτους αγώνες ασυλίας.

Όμως όλοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη, πλην της Στέλλας Ανδρεάδου που κέρδισε τη νέα ασυλία, ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων. Και η κάλπη έδειξε το όνομα της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

  

  

Ένας ή μία εκ των τριών αυτών παικτών, λοιπόν, θα έπρεπε να πάρει το επόμενο αεροπλάνο και να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Ένα αποτέλεσμα το οποίο είχε κριθεί από την μεγάλη, 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών.

«Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε και ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας τους πάντες… άφωνους και τον ίδιο τον Βασάλο «αποσβολωμένο»!

«Αποκλείεται! Σήμερα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όλα καλά. Κανένα πρόβλημα, κάπου εδώ έφτασε το τέλος και για μένα» είπε ο παίκτης των Κόκκινων, φανερά έκπληκτος από το γεγονός πως εκείνος αποχωρεί από το Surviror All Star!

  

Surviror All Star: Τη Δευτέρα στις 26 Ιουνίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις