Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση

Πέντε και αυτή την εβδομάδα οι παίκτες που είναι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν από το Survivor All Star. Αλλά αυτή τη φορά οι περισσότεροι είναι από την Κόκκινη ομάδα.

Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας στο Survivor All Star, που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (21.03.2023), είχε νικητές τους Μπλε. Οι Διάσημοι ηττήθηκαν για δεύτερη φορά και μετά τη Νικόλ Μαυρίδη έπρεπε να επιλέξουν άλλους δυο παίκτες.

Ο αγώνας ασυλίας απαιτούσε συνεργασία από τους παίκτες των δυο ομάδων και… καλή σχέση με το μπάσκετ.

Μετά την ήττα στον δεύτερο αγώνα, οι Μπλε είχαν… αναταράξεις, με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Τάκη Καραγκούνια να εμπλέκονται σε έναν τρικούβερτο καυγά, με την παίκτρια των Μαχητών να ξεσπά σε κλάματα.

Είχε μάλιστα και μια έντονη συζήτηση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όταν εκείνη προσπάθησε να την ηρεμήσει. «Μαζέψτε τον φίλο σας. Αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα» της είπε στην καλύβα.

  

Ο καυγάς τους συνεχίστηκε και πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας.

  

Αλλά όλα αυτά φάνηκε ότι δεν επηρέασαν την ομάδα των Μαχητών που επικράτησε 10-6 των Διασήμων και κατέκτησε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

  

Έτσι, οι Κόκκινοι «ήπιαν» το πικρό ποτήρι της ήττας στο Survivor All Star και κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιους θα ψηφίσουν από την ομάδα τους.

Αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου κι ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι συγκέντρωσαν από τρεις ψήφους.

  

  

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις