Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor All Star: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελένη Χαμπέρη οι νέες υποψήφιες

Survivor All Star: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελένη Χαμπέρη οι νέες υποψήφιες

Η επιλογή των Κόκκινων να ψηφίσουν ως υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor All Star την Ελένη Χαμπέρη άφησε πολλούς… άφωνους.

«Απίστευτο» ακούστηκε όταν ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των Κόκκινων.

«Αστείο», «εμάς μας συμφέρει» ήταν οι αντιδράσεις από τη Μπλε ομάδα, η οποία νίκησε τον αγώνα ασυλίας και άρα θα έχει μόνο έναν υποψήφιο για αποχώρηση.

Έτσι, μετά και την τελευταία ψηφοφορία, οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι οι: Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελένη Χαμπέρη.

Στον αγώνα ασυλίας, οι Μπλε νίκησαν 10-6 χάρη στη νίκη του Γκότση επί του Μπάρτζη.

 

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που πήγαν για να ψηφίσουν δυο παίκτες για να κλείσει η τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση.

Τόσο η Ελένη Χαμπέρη όσο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήραν… ψύχραιμα το γεγονός ότι ψηφίστηκαν να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

 

 

«Ας ηρεμήσουμε όλοι. Εδώ που ήρθαμε να ψηφίσουμε και θα ψηφιστούμε. Ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Αποδέχομαι την ψήφο των παιδιών, έχω αυτογνωσία, είναι απόλυτα δίκαιη» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που θυμήθηκε ότι πέρυσι μετά την πρώτη φορά που βγήκε υποψήφια, έφερνε μόνη νίκες.

«Αποδεκτές οι ψήφοι που πήρα, είναι μέρος του παιδιού, όλοι θα έρθουμε σε αυτό το σημείο. Έχω τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να προσφέρω στην ομάδα μου», είπε από την πλευρά της η Ελένη Χαμπέρη.

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία για να μη βγει υποψήφια αλλά δεν το έκανε. Και το είπε αυτό ύστερα από παρότρυνση των Μπλε να… μιλήσει. «Θα μπορούσε άνετα να έχει γίνει μαγείρεμα. Κάποια μέλη της ομάδας μου ξέρανε ότι θα ψηφιστώ. Και ήρθαν και μου είπαν ότι μπορούμε να το φτιάξουμε ώστε να μην ψηφιστείς γιατί αν ψηφιστείς πολύ πιθανό να φύγεις και δεν θέλουμε να σε χάσουμε».

Ωστόσο, πρόσθεσε, δεν θέλησε να αλλάξει την ψήφο της.

 

Η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη προκάλεσε χαμό στο συμβούλιο, με τους Μπλε να κατηγορούν τον Σπύρο Μαρτίκα για μαγείρεμα, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από τους Κόκκινους, με τον Στάθη Σχίζα να ακούγεται να λέει ότι «είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

 

Μένει να δούμε ποια θα είναι η ετυμηγορία του κοινού για το ποιος θα παραμείνει στο Survivor All Star και ποιος θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις