Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor All Star: Η ώρα της αποχώρησης, αγωνία για τους 4 υποψήφιους

Survivor All Star: Η ώρα της αποχώρησης, αγωνία για τους 4 υποψήφιους

Ένταση, καυγάδες και ένα συμβούλιο γεμάτο… μαχαιρώματα. Κάπως έτσι «κυλά» η ζωή στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star

Οι Μπλε είναι πεινασμένοι και με την πλάτη στον τοίχο, έχουν ήδη βγάλει τρεις υποψήφιους, αλλά στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Έτσι, ο τελευταίος, τέταρτος, υποψήφιος αποχώρησης από το Survivor All Star προέρχεται από την Κόκκινη ομάδα. Ποιός θα αποχωρήσει απόψε (15.02.2023); 

Η Μπλε ομάδα έχασε και στους δύο αγώνες ασυλίας κι είχε ήδη τρεις παίκτες στον τάκο. Από το συμβούλιο της Κυριακής, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που προέκυψε ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για την ομάδα του κι αυτό τελικά δεν εκτιμάται.

Από το δεύτερο συμβούλιο υπήρξαν άλλοι δύο υποψήφιοι κι αυτοί ήταν η Μελίνα Μεταξά κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η επιδείνωση της κατάστασης υγείας της Μελίνας έχει στρέψει εναντίον της την ομάδα της καθώς θεωρούν ότι το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να αποχωρήσει από το Survivor για να καταφέρει η ομάδα να προχωρήσει.

Η ψήφος της Μελίνας για τον Γιώργο Ασημακόπουλο κατάφερε να εκνευρίσει τον τελευταίο, αφού θεωρεί πως αυτό έγινε επειδή δεν τον συμπαθεί.

 

Στο τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία η Μπλε ομάδα έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη. Το αποτέλεσμα ήταν η Κόκκινη ομάδα να δώσει για τέταρτο υποψήφιο στο Survivor, τον Σπύρο Μαρτίκα.

 

 

 

 

Άναψαν τα αίματα με Μαρτίκα – Καραγκούνια

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, νωρίτερα, ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα για τα σχόλια του φαρμακοποιού κατά την διάρκεια της μονομαχίας του με τον Στάθη Σχίζα.

Ο Καραγκούνιας νίκησε τον Σχίζα παρά το γεγονός ότι για λόγους fair play έπρεπε να γυρίσει πίσω και να χάσει χρόνο.

«Fair play. Γουστάρω. Θα σε δω στα αγωνίσματα Μαρτίκα. Κάνε μας την χάρη λοιπόν. Ρε κάνε μας την χάρη» ούρλιαζε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε από την μεριά του: «Έτσι έπρεπε να γίνει. Αφού δεν έβαλες…»

 

«Με πειράζει ο Μαρτίκας, δεν έχω κάτι με εσένα. Μου είπε ότι δεν παίζουν έτσι. Δεν πειράζει, πωρωμένος είμαι» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις