Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Survivor All Star: Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί να έχασαν και τους τρεις αγώνες ασυλίας και να έβγαλαν πέντε υποψήφιους, αλλά οι Μαχητές του Survivor All Star κέρδισαν εύκολα άλλο ένα έπαθλο φαγητού. Έχασαν όμως τη Τζο Μαριδάκη.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (18.09.2023) ήταν επεισόδιο αποχώρησης και το τηλεοπτικό κοινό από τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Τζο Μαριδάκη και Μελίνα Μεταξά, επέλεξε να μη συνεχίζει στο Survivor All Star η φοιτήτρια από την Κρήτη.

Πριν από το Συμβούλιο αποχώρησης, οι Κόκκινοι και Μπλε βγήκαν ξανά στο στίβο μάχη για να διεκδικήσουν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου.

Κάτι που κατόρθωσαν να αποσπάσουν οι Μαχητές με σκορ 10 – 4.

Έτσι, με ελαφρώς ανεβασμένη ψυχολογία, η Μπλε ομάδα ακολούθησε την Κόκκινη στο επερχόμενο του συμβούλιο.

Σε αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε παίκτες και τηλεθεατές τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας του Survivor All Star.

Σύμφωνα με αυτά, από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η… Τζο Μαριδάκη!

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποχαιρετώντας τους παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις