Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor All Star ξανά τη Δευτέρα: Μπάρτζης και Ασημακόπουλος πανηγυρίζουν για τη φυγή Καραγκούνια

Survivor All Star ξανά τη Δευτέρα: Μπάρτζης και Ασημακόπουλος πανηγυρίζουν για τη φυγή Καραγκούνια

Η κραυγή του Νίκου Μπάρτζη όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor All Star αποχωρεί ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή! Στο επόμενο επεισόδιο, εκτός από τον πρώτο αγώνα ασυλίας, θα δούμε και τις αντιδράσεις.

Λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε η νέα εβδομάδα του Survivor All Star να ξεκινήσει από τη Δευτέρα (04.06.2023). Αύριο, λοιπόν, θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, θα μάθουμε τον πρώτο υποψήφιο αλλά θα ακούσουμε και τους παίκτες να αντιδρούν στη φυγή του Τάκη Καραγκούνια.

Από το τρέιλερ που ήδη προβάλλεται, φαίνεται ότι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

«Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά» τραγουδούν οι δυο παίκτες της Μπλε ομάδας στην κάμερα.

«Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο… έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας. Τι άλλο να ζητήσουμε;» αναρωτιέται, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η κραυγή του Μπάρτζη όταν έγινε γνωστό ότι από το Survivor All Star φεύγει ο Καραγκούνιας ενόχλησε Κωνσταντίνο Βασάλο. «Δεν καταλαβαίνω ο Μπάρτζης γιατί να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο στο συμβούλιο. Φεύγει, άστον να φύγει. Αχρείαστο τελείως».

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μην μιλάνε όμορφα για τον Νίκο αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το αληθινό και καλό παιδί, ξαφνικά» εξηγεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

 

Survivor All Star: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις