Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor All Star – Μαρτίκας σε Ελευθερίου: «Στο δικό σου κλέφτρα, εδώ ψεύτρα» – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor All Star – Μαρτίκας σε Ελευθερίου: «Στο δικό σου κλέφτρα, εδώ ψεύτρα» – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Η έκφραση «η ένταση “χτύπησε” κόκκινο» έχει αρχίσει να χάνει το… νόημά της όταν μιλάμε για τις σχέσεις των παικτών της Κόκκινης ομάδας στο Surviror All Star!

Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν άλλους δυο παίκτες ως υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor All Star. Το θέμα είναι τα όσα έγιναν πριν ψηφίσουν!

Ο Νίκος Μπάρτζης ξαναμάλωσε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και με τον συνήθως… ήσυχο Σάκη Κατσούλη, που βγήκε εκτός εαυτού!

Όλα έγιναν στη σκιά της αποχώρησης του Στάθη Σχίζα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε την Ελευθερία Ελευθερίου ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα τους.

Μάλιστα, είπε ότι τον εξαπάτησε για να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη, κάτι το οποίο, σημείωσε, έχει μετανιώσει.

 

Από την μεριά της η Ελευθερία Ελευθερίου προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όμως Σπύρος Μαρτίκας δεν… χάρισε κάστανα παρά τα βέλη που συγκέντρωσε από τους συμπαίκτες του.

 

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του.

 

Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι» είπε η Ελευθερία και πυροδότησε την αντίδραση του Σπύρου: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου».

«Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελευθερία.

 

Η ψυχολογία των Κόκκινων είχε φανεί και στον αγώνα ασυλίας, όπου ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 10-4 και άρα θα έπρεπε να βγάλουν δυο υποψηφίους. Η πρώτη ήταν εξαρχής γνωστή: η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία όλοι ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια.

Στην ψηφοφορία, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Νίκο Μπάρτζη αλλά δυο ψήφοι (η μιας της Ελευθερίας Ελευθερίου) κατέληξαν στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος.

 

 

Και οι δυο παίκτες, όταν ρωτήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό ισχυρίστηκαν ότι δεν εξεπλάγησαν και πως θέλουν ο κόσμος να τους ψηφίσει για να φύγουν…

 

Να ψηφιστεί περίμενε και ο Νίκος Μπάρζης, που έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση προς τη Μπλε ομάδα όταν ο Γιώργος Λιανός διάβαζε τα ονόματα από την κάλπη.

 

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας θα κρίνει αν όλοι οι υποψήφιο αποχώρησης από το Survivor All Star θα είναι από την Κόκκινη ομάδα ή θα… «σπάσει» και με έναν Μπλε.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις