Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Ατζούν έβγαλε «στη φόρα» τα προσωπικά τους – Βασάλος για Βαλαβάνη: Είναι περίπλοκο

Survivor All Star: Ο Ατζούν έβγαλε «στη φόρα» τα προσωπικά τους – Βασάλος για Βαλαβάνη: Είναι περίπλοκο

Το παιχνίδι της δημοπρασίας επαναλήφθηκε στο Survivor All Star και ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρήκε την ευκαιρία να… «παίξει» με τους παίκτες και να βγάλει τα… προσωπικά τους στη φόρα!

Από την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έως την Αφροδίτη Σκαφίδα που αποκάλυψε ότι ο Πύρρος Δήμας δεν ήθελε να πάει στο Survivor All Star έως τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δεν… ήθελαν ο ένας τον άλλο στο προηγούμενο παιχνίδι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που μίλησε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Το παιχνίδι είχε ως εξής: οι παίκτες έπρεπε να αποστηθίσουν 10 πόλεις ενώ ο Ατζούν τους έκανε ερωτήσεις. Όσες περισσότερες πόλεις έβρισκαν, τόσα περισσότερα πέσος κέρδιζαν για να αγοράσουν μετά φαγητό στη δημοπρασία.

Και ο παραγωγός του Survivor All Star βρήκε ευκαιρία για… πειράγματα στους παίκτες.

Η αρχή έγινε από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που έπαιξε πρώτος και κλήθηκε να απαντήσει για τη φύση της σχέσης του με την Ελευθερία Ελευθερίου, την οποία χαρακτήρισε φίλη του και… ζηλιάρα. Συνεχίστηκε με την τραγουδίστρια, η οποία θέλησε να παίξει αμέσως μετά για να «απαντήσει» και είπε ότι στον… συμπαίκτη της, δεν έχει πια καμία εμπιστοσύνη.

 

Όταν σηκώθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα για να παίξει, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star κράτησε την συζήτηση αποκλειστικά στην προσωπική της ζωή και την σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον Πύρρο Δήμα. Μάλιστα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της δεν ήθελε να πάει στο παιχνίδι για να μην είναι μακριά του.

Όταν ήρθε η ώρα του… ζευγαριού του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψαν αν ζηλεύουν και ο Ατζούν Ιλίτζαλι πως στα κάστινγκ για το πρώτο Survivor στο οποίο συμμετείχαν, δεν ήθελαν ο ένας τον άλλο στο παιχνίδι! Αλλά τώρα, ετοιμάζονται για γάμο.

 

Το περισσότερο… ζουμί, όμως, το είχαν οι απαντήσεις που πήρε ο Ατζούν Ιλίτζαλι από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Μπορεί ορισμένες φήμες να θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο, βαδίζοντας πλέον σε δρόμους χωριστούς, ωστόσο κανένας από δύο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι τέτοιο.

Έτσι, λοιπόν, ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήταν αποκαλυπτικός.

Ατζούν Ιλίτζαλι: Θυμάμαι πως είχες μια πολύ καλή σχέση με την Ευρυδίκη…

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ναι, ναι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες στην καρδιά μου, εννοείται. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ.

Ατζούν Ιλίτζαλι: Είστε φανταστικό ζευγάρι.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Φυσικά. Ήμασταν τρομεροί. Ήμασταν, είμαστε… είναι πολύπλοκο! Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τα πω όλα εδώ πέρα στο quiz. Τι λέμε, μωρέ;

Ατζούν Ιλίτζαλι: Γνωρίζεις αν είστε μαζί ή δεν είστε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είμαστε, εντάξει… πολύπλοκο. Είναι λίγο περίπλοκο.

Ατζούν Ιλίτζαλι: Είστε όμως τόσα χρόνια μαζί. Είναι επίσημο. Για αυτό ρωτάω. Όλοι ξέρουν για τη σχέση σας.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Προφανώς, προφανώς. Έξι χρόνια παρέα.

Ατζούν Ιλίτζαλι: Έξι χρόνια; Φανταστικά!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έξι χρόνια. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο, τα φτιάξαμε. Συγκατοικήσαμε στο διβδόμαδο και θα τα πω όλα τώρα.

Ατζούν Ιλίτζαλι: Αποχώρησε όμως νωρίς και είσαι δυστυχισμένος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ναι.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις