Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός έκανε τους Μπλε να ξεσπάσουν σε κλάματα

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός έκανε τους Μπλε να ξεσπάσουν σε κλάματα

Νέα βαριά ήττα για τους Μαχητές, αυτή τη φορά στο αγώνισμα επικοινωνίας. Στο τέλος του αγώνα, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, έκανε τους παίκτες να δακρύσουν!

Έναν μήνα μετά την έναρξη του Survivor All Star, απόψε (01.02.2023), το έπαθλο του αγωνίσματος ήταν η επικοινωνία, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να ανυπομονούν, παρόλο που ήξεραν ότι δεν επρόκειτο να μιλήσουν με μέλη της οικογένειάς τους.

Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, με τους Κόκκινους, όμως, να είναι πάλι καλύτεροι στο στόχο και να επικρατούν, για ακόμη μια φορά, των Μπλε με σκορ 10-2!

Έτσι, Διάσημοι πανηγύρισαν άλλη μια νίκη και όχι μόνο κέρδισαν την επικοινωνία αλλά και φαγητό…

Αντίθετα, η στενοχώρια των Μαχητών δεν μπορούσε να κρυφτεί!

 

 

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, τα συναισθήματα των Μπλε ήταν έντονα και… οξύνθηκαν με την ιστορία που τους είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star είπε: «Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά.

Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει “ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;”. H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς.

Η απάντηση της ήταν ότι “κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό”. Ο γιατρός της είπε, “σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά”».

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός έκανε όλους τους παίκτες της Μπλε ομάδας να ξεσπούν σε κλάματα!

«Εγώ είμαι ευαίσθητος με την επικοινωνία, πόσο μάλλον με αυτή την ιστορία που μας είπες. Κρατιόμουν γιατί προσπαθώ να μην λυγίζω ακόμα αλλά δεν γίνεται. Κάνεις εικόνες και σκέφτομαι ότι είμαι μια εβδομάδα πιο μακριά από μια φωτογραφία ή ένα γράμμα. Δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα αυτό και έχω πρόβλημα τεράστιο με την επικοινωνία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Παιδιά, ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα» δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

 

Μένει να φανεί αν τα… κατάφερε! 

Media Τελευταίες ειδήσεις