Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο πρώτος υποψήφιος – Ξανά χαμός με Καραγκούνια

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο πρώτος υποψήφιος – Ξανά χαμός με Καραγκούνια

«Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες, θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς». Με αυτόν τον τρόπο τρόλαρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το γεγονός πως είναι ο πρώτος υποψήφιος αποχώρησης από το Survivor All Star.

Η Κόκκινη ομάδα έχασε στον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να είναι εκείνος που θα έβγαινε πρώτος υποψήφιος.

Ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε και αφού… τρόλαρε, ξεκαθάρισε πως πίστευε ότι θα ήταν εκείνος υποψήφιος και μάλιστα το είχε πει και στον Τάκη Καραγκούνια.

«Εννοείται πως αποδέχομαι την ψήφισή μου», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έκανε πλάκα και με τον Νίκο Μπάρτζη.

 

 

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να τσακωθεί με τον Σάκη Κατσούλη, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Με τον δεύτερο μάλιστα, ο καυγάς συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του Νησιού, με τον παίκτη των Κόκκινων να κατηγορεί τον αντίπαλό του ότι λέει ψέματα.

 

Όλα άρχισαν όταν ο Καραγκούνιας ηττήθηκε από τον Μπόγδανο, ο δεύτερος πήγε να του δώσει συγχαρητήρια και ο πρώτος θυμήθηκε κάτι που είχε γίνει νωρίτερα και ξέσπασε.

«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» είπε ο Καραγκούνιας.

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

 

Η ένταση μεταξύ των δυο παικτών συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τον Ηλία Μπόγδανο να αρνείται την κατηγορία του Τάκη πως μπήκε ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάριο και του… κούνησε τα οπίσθιά του.

«Αισθάνομαι σαν κακός ήρωας που τους ρουφάει τις ψυχές», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, που άφησε υπόνοιες πως ο Ηλίας Μπόγδανος είχε εμπλακεί στο περιστατικό που προκάλεσε την αποβολή του φίλου του, Ηλία Γκότση, με τον τραγουδιστή να το αρνείται…

 

 

Όταν η ένταση… εκτονώθηκε και πριν ο Γιώργος Λιανός στείλει τις δυο ομάδες στην καλύβα τους, ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor All Star ότι αύριο (30.05.2023) έρχεται και αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας, τον οποίο θα παρουσιάσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις