Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο πρώτος υποψήφιος

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο πρώτος υποψήφιος

Back to back υποψηφιότητα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά τη νέα ήττα των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star. Τι είδαμε απόψε…

Η φυγή του Τάκη Καραγκούνια την περασμένη εβδομάδα απασχόλησε ιδιαίτερα τους παίκτες του Survivor All Star, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να την αποδέχονται την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Ο Βασάλος εκτίμησε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έπρεπε πλέον να φύγει από το Survivor All Star, η Μαριαλένα θεωρεί ότι θα λείψει, ενώ ο Σάκης Κατσούλης χαρακτήρισε την αντίδραση του Μπάρτζη «έλλειψη παιδείας».

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας από την πλευρά του είπε ότι η καρδιά του χτυπούσε σαν τρελή και η αντίδραση στο άκουσμα του ονόματος, του βγήκε αυθόρμητα και πως 1.000 φορές να ξαναγινόταν, 1.000 φορές το ίδιο θα έκανε.

 

 

 

 

Και αφού… ξεπέρασαν τον Τάκη, οι παίκτες του Survivor All Star δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους που θα έπαιζαν ξανά, πριν από τον αγώνα ασυλίας, τα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Εκεί όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχαν μια.. άβολή στιγμή (σ.σ. κάποιοι λένε πως έχει αναπτυχθεί ειδύλλιο μεταξύ τους) όταν κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για singles!

 

Στο ίδιο παιχνίδι υπήρξε και η… αμήχανη στιγμή με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (που δεν έπαιζε) να ρωτά τον Κωνσταντίνο Βασάλο (που επίσης δεν έπαιζε) ποιο είναι το Σινικό Τείχος! Και εκείνος, την “έδωσε” στεγνά…

 

Οι Μπλε νίκησαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής, οι Μπλε νίκησαν και στον αγώνα ασυλίας. Σε έναν αγώνα με ένταση και απαιτητικό run, οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν δυο σετ νικών και να στείλουν ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη.

 

Πριν ψηφίσουν οι Κόκκινοι, η συζήτηση επανήλθε στην αντίδραση του Μπάρτζη, με τους «Διάσημους» να τα βάζουν με τον παίκτη των Μπλε για το «ναι» μόλις ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο Καραγκούνιας. Βασάλος και Κατσούλης συμφώνησαν ότι ο Μπάρτζης είναι ενήλικας και κρίνεται, ενώ η Μελίνα Μεταξά είπε πως ήταν μια αχρείαστη αντίδραση.

Τον συμπαίκτη τους υπερασπίστηκαν οι Μπλε, ενώ ο ίδιος είπε: «Έχω φάει πολύ «ξύλο» από τον Τάκη. Εγώ πήρα την επιβεβαίωση ότι ο κόσμος βλέπει αυτά που γίνονται με τον Τάκη και μου βγήκε από μέσα μου, μού έφυγε ένα βάρος ότι δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο είναι κακό. Αυτός είμαι εγώ», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απόρησε πως ενώ κάποιοι παίκτες των Μπλε (σ.σ. φωτογράφησε τον Ηλία Μπόγδανο) κάποτε τα έβαζαν με τον Μπάρτζη, τώρα ο αγρότης του Survivor All Star βγαίνει το καλό παιδί και αναρωτήθηκε αν τον φοβούνται και δεν τα βάζουν μαζί του.

 

 

Και αφού η συζήτηση τελείωσε, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη.

Κι εκεί, τα… κουκιά είναι πλέον μετρημένα. Ή Κωνσταντίνος Βασάλος ή Μελίνα Μεταξά. Η κάλπη έδειξε τον πρώτο, ο οποίος είπε μεν ότι δεν ενοχλήθηκε, αλλά μάλλον η εξέλιξη δεν του άρεσε και πολύ.

 

 

«Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια για ακόμη μια φορά. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την πλειοψηφία. Πλέον μετά τη συνάντηση που είχα με τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει τίποτα. Θα προχωρήσω μέχρι τέλους με αυτή τη δύναμη. Σίγουρα είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι», είπε ο παίκτης των Κόκκινων.

 

Survivor All Star: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις