Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Μαζέψτε τον»

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Μαζέψτε τον»

Στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, αντί ο Σπύρος Μαρτίκας να αναφερθεί σε εκείνη, επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Και κάπως έτσι έβαλε… μπουρλότο στο Survivor All Star.

Το Συμβούλιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης (11.01.2023) ήταν εκείνο όπου έμαθαν οι παίκτες ποιος ήταν ο πρώτος που θα εγκατέλειπε, ύστερα από την ψηφοφορία του κοινού, το Survivor All Star. Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε στον Σπύρο Μαρτίκα για να αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, εκείνος τα έβαλε με τον… Κωνσταντίνο Βασάλο!

Ο φαρμακοποιός του Survivor All Star θέλησε να ανάψει φωτιές στην κόκκινη ομάδα, με αφορμή την τάση να ψηφιστεί ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο θεωρεί τον πλέον δυνατό παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Και αφού «έδειξε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πήρε την απάντηση από τους Μαχητές: «Δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι τώρα» που κάλεσαν τους Διάσημους να… «μαζέψουν» τον συμπαίκτη τους.

«Συμβαίνει κάτι μοναδικό! Πως γίνεται αυτό στην ομάδα των μπλε; Νιώθω ότι έχουν την εντύπωση κάποιοι παίκτες να στέκονται στο απυρόβλητο και αυτό να υποστηρίζεται τουλάχιστον από την μισή ομάδα.

Πως γίνεται να ψηφίζεται ο καλύτερος τους παίκτης, μέχρι τώρα, που είναι ο Τάκης και για μία ψήφο θα ήταν και εκείνος υποψήφιος απόψε; Όταν λένε ότι είναι άψογη η συμβίωση τους.

Κάποιοι παίκτες που έχουν φέρει με το ζόρι μια νίκη, και αυτό από τύχη θα έλεγα, να μην βλέπουν ούτε μία ψήφο. Και από την άλλη να φτάνουν σε ένα σημείο να λιμοκτονούν, εμείς να συμπάσχουμε.

Μου είναι τρομερά πρωτόγνωρο ως έμπειρος παίκτης πολύ πρόσφατα, για έξι μήνες, του ίδιου παιχνιδιού. Μου είναι τρομερά περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μαρτίκας και σημείωσε: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φέρει μόνο μία νίκη».

Φυσικά, δεν άργησε η απάντηση από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Τάκης είναι ο πιο δυνατός μας παίκτης; Όλοι οι άλλοι τι είμαστε; Αδύναμοι;» αναρωτήθηκε αρχικά.

Και στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει ευθέως στον αντίπαλο του: «Σπύρο, τα μαθήματα να τα δίνεις στη δική σου ομάδα! Δεν είμαστε παιδάκια εδώ. Κατάφερες αυτό που ήθελες, τέλος. Τελείωσε».

 

Και κάπως έτσι τελείωσε η πρώτη (τηλεοπτική) εβδομάδα του Survivor All Star. Νέο επεισόδιο, την Κυριακή (15.01.2022).

Media Τελευταίες ειδήσεις