Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Survivor: Τα νεύρα του Σπαλιάρα, το…μπάνιο της Βαλαβάνη και η βόλτα με το αερόστατο [vids]

Survivor: Τα νεύρα του Σπαλιάρα, το…μπάνιο της Βαλαβάνη και η βόλτα με το αερόστατο [vids]

Και ατάκες και σπόντες ακούστηκαν από τους παίκτες του Survivor, που λίγο πριν τον τελικό, έχουν ξεσαλώσει! Δείτε όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Ένας Σπαλιάρας έτοιμος να εκραγεί, ένας Αγγελόπουλος πιο μάχιμος από ποτέ και μια εμπειρία με αερόστατο που δεν θα ξαναζήσουν. Πού όλα αυτά; Στο συγκλονιστικό επεισόδιο Survivor της Δευτέρας. Δείτε όσα χάσατε και δεν θα έπρεπε…

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Το πρωί πριν το αγώνισμα, οι Μαχητές ξύπνησαν στην υπερπολυτελή βίλα και απόλαυσαν το πλούσιο πρωινό που περιελάμβανε το έπαθλο του προηγούμενου επεισοδίου Survivor. Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, μετά από συγκλονιστικές αναμετρήσεις και απρόβλεπτες κόντρες, οι Μαχητές ήταν οι νικητές με 10 – 7. Σαμπουάν, διαμονή σε βίλα και ένα χορταστικό γεύμα ήταν το έπαθλο που χάρηκαν.

Παρά τον ήρεμο ύπνο που έκαναν στα δωμάτια, το πλούσιο γεύμα και τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν μακριά από την παραλία, ξύπνησαν με νεύρα… Σπαλιάρας και Αναγνωστόπουλος παραλίγο να έρθουν στα μαχαίρια! Ο μισθοφόρος πρότεινε στον Σπαλιάρα να πάρει δύο ψωμάκια και αυτός του είπε να το βουλώσει, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε πως “τον ανέχονται”.

«Το πρωί είχαμε έναν διαπληκτισμό γιατί ο Γιάννης μου μίλησε άσχημα και μου είπε ότι αρκετά σε έχω ανεχθεί κι εγώ εκεί γέλασα από μέσα μου γιατί κι εγώ και η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί όλο αυτόν τον καιρό για πολλά θέματα που έχει. Απλά ξέρει πάρα πολύ καλά να τα κρύβει γιατί ήταν από πριν διάσημος και ξέρει πάρα πολύ καλά να χειρίζεται την εικόνα του. Τώρα που τελείωσε η 24ωρη μπορώ να σκεφτώ πως ο Γιάννης γίνεται πιο πολύ ο εαυτός του, να χαλάρωσε αφού σου λέει “τώρα με ψήφισαν όσοι με ψήφισαν”. Ούτως ή άλλως έχει κάνει και ηθοποιός και ξέρει να υποδυθεί καλά τον ρόλο του. Από τον Γιάννη δεν έχουμε δει το 100% του πραγματικού του εαυτού γιατί ξέρει να το χειριστεί πάρα πολύ καλά και πιστεύω το κρατάει πολύ καλά μέσα του», σχολίασε στις κάμερες αργότερα ο μισθοφόρος.

Ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε από την πλευρά του: “Με τον Κώστα και τον Μάριο είμαστε άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα και πολλές φορές κοντραριζόμαστε. Ίσως η ύπαρξη του καφέ στο πρωινό, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, να μας έκανε έτσι πιο νευρικούς. Επίσης, η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι λίγο απότομη, οπότε όταν ξυπνάς το πρωί και πρέπει να φύγεις από ένα τόσο όμορφο μέρος, μπορεί να σου φταίνε διάφορα».

Μάλιστα, μόλις επέστρεψαν στην παραλία προκλήθηκε και μια μικρή ένταση ανάμεσα στη Σάρα Εσκενάζυ και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο Μαχητής πρόσεξε ότι η κατσαρόλα δεν είχε πλυθεί καλά και τα “έριξε” στην ξανθιά παίκτρια που είναι υπεύθυνη για το πλύσιμό της, αλλά αυτή προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στο άλλο “στρατόπεδο”, οι Διάσημοι ξύπνησαν με κέφια! Ο Αγγελόπουλος πήγε για ψάρεμα και έπιασε έξι μικρά ψάρια. Έτσι, αυτός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης, έφαγαν καλά. Η Βαλαβάνη πέταξε ύστερα την σπόντα της για τους Μαχητές και τον τρόπο που διαλέγουν τους παίκτες που θα παίξουν στα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, σχολίασε για τους αντίπαλούς της, ότι θα κάνουν και πάλι την στρατηγική τους στα ματσαρίσματα, αφήνοντας εκτός τους καλούς τους παίκτες σε έπαθλα που δεν θέλουν τόσο και έχοντας εκτός, όχι και τόσο καλούς, σε έπαθλα υψηλής σημασίας για αυτούς.

Η μάχη με το ακόντιο…

Το αγώνισμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν αρκετά απαιτητικό. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο φαγητού και διαμονής σε ξενοδοχείο. Ο στίβος μάχης απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από εμπόδια, να συμπληρώσουν ένα παζλ ενώ όλα κρίνονταν στο στόχο. Νικητής ήταν αυτός που κατάφερνε να περάσει δύο ακόντια στην τρύπα του στόχου.

Οι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών που δεν έπαιξαν, ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.Οι Διάσημοι ξεκίνησαν δυναμικά να κερδίσουν το έπαθλο που άλλωστε τους ταιριάζει, αφού όσα έπαθλα στο παρελθόν είχαν να κάνουν με την Πούντα Κάνα, τα πήραν αυτοί.

Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι, σε αντίθεση με τους Μαχητές, που άργησαν να βρουν τον κόλπο με το ακόντιο. Από την ομάδα των Μαχητών, καλύτερη επίδοση είχαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Σάρα Εσκενάζυ.

Highlight του χθεσινού ματς ήταν όταν ο Ντάνος νίκησε τον μισθοφόρο στο 6 – 4. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έσπρωξε το παγούρι με ένταση. Οι Μαχητές φάνηκαν εκνευρισμένοι που δεν κερδίζουν αυτή τη φορά εύκολα τους Διάσημους.

Τελικά μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 7. Και για άλλη μια φορά η Πούντα Κάνα τούς περίμενε…

Στο τέλος του ματς ο “τρελός Κύπριος” σχολίασε στον Σάκη Τανιμανίδη ότι δεν μπόρεσε να τα δώσει όλα γιατί πονούσε το πόδι του και δεν μπορούσε να τρέξει, τονίζοντας ότι δεν το χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία. Οι Διάσημοι δεν το σχολίασαν και το μόνο που σκέφτονταν ήταν το έπαθλο.

Αφού ο Σάκης τούς έδινε αναλυτικές πληροφορίες για το έπαθλο που κέρδισαν, Αγγελόπουλος και Χρανιώτης δεν κρατήθηκαν και μίλησαν για την γκρίνια της Βαλαβάνη. Η γνωστή αθλητικογράφος περίμενε πως και πως ένα έπαθλο που θα είχε να κάνει με μπάνιο. “Βρωμάω;” αναρωτήθηκε η παίκτρια των Διασήμων, αφού οι συμπαίκτες της τόνιζαν συνέχεια πόση ανάγκη το είχε!

Η Πούντα Κάνα ταιριάζει πολύ στους Διάσημους

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να φάνε μακαρόνια και ύστερα να επιβιβαστούν με ιδιωτικό τζετ στην Πούντα Κάνα. Εκεί, απόλαυσαν ένα παραδοσιακό γεύμα της Δομινικανής κουζίνας και κοιμήθηκαν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το επόμενο πρωί είδαν την ανατολή του ήλιου πάνω σε ένα αερόστατο. “Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι η θέα από ψηλά αλλά η απόλυτη ησυχία”, δήλωσε εντυπωσιασμένος ο ηθοποιός της παρέας.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Τρίτη το έπαθλο; Τι άλλο περιλαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας; Πώς θα διαχειριστούν απόψε οι Μαχητές την αριθμητική τους υπεροχή; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Τρίτη στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ 13/6: Νέα τροπή στο παιχνίδι!

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε