Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους θα αποχαιρετίσει οριστικά το Survivor All Star; Τα spoiler «μίλησαν» ήδη!

Κόκκινοι ή Μαχητές; Ποια από τις δυο ομάδες του Survivor All Star θα αποχαιρετίσει απόψε έναν παίκτη της;

Οι Μπλε, μετά το νέο… μπαράζ ηττών στα αγωνίσματα ασυλίας, έχουν τρεις υποψήφιους ενώ οι Κόκκινοι, που έχασαν το τρίτο ματς ασυλίας, έχουν έναν υποψήφιο.

Ο πρώτος που βγήκε στον τάκο ήταν ο Chris Σταμούλης, εξέλιξη που φυσικά δεν του άρεσε καθόλου αφού θεωρούσε ότι έπρεπε να είναι η Μελίνα Μεταξά υποψήφια, η οποία λόγω τραυματισμού θα μείνει αρκετές μέρες εκτός αγώνων.

Αλλά και η δική της υποψηφιότητα δεν άργησε: στον επόμενο αγώνα ασυλίας που πάλι ηττήθηκαν οι Μαχητές, οι συμπαίκτες της, την έβγαλαν παμψηφεί υποψήφια και εκείνη πήρε μαζί της στον… τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στον τρίτο κατά σειρά αγώνα ασυλίας, οι Μπλε έκαναν την… ανατροπή και νίκησαν, με τους Κόκκινος να βγάζουν υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα και εκείνος να τα βάζει με… θεούς και δαίμονες!

Chris Σταμούλης, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος ή Σπύρος Μαρτίκας θα εγκαταλείψουν το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα είναι ο Chris Σταμούλης από την ομάδα των Μαχητών.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις