Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

The Crown: Η 6η σεζόν κάνει πρεμιέρα στο Netflix αλλά το ερώτημα είναι πώς θα τελειώσει

The Crown: Η 6η σεζόν κάνει πρεμιέρα στο Netflix αλλά το ερώτημα είναι πώς θα τελειώσει
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία την πρεμιέρα της 6ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix, της σειράς που έχει θορυβήσει όσο καμία άλλη το Μπάκιγχαμ και που στο τέλος της αναμένεται να θίξει την – αν μη τι άλλο – ιστορική και σκανδαλώδη παρουσία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παλάτι.

Όλες οι σεζόν του «The Crown» στο Netflix έχουν ασχοληθεί εκτενώς με τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ, όμως η 6η σεζόν αναμένεται να προκαλέσει τον περισσότερο και μεγαλύτερο… ντόρο, αφού στα επεισόδια θα δούμε την Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ήδη τα πρώτα teasers, τα πρώτα τρέιλερ και οι αφίσες του Netflix για την 6η σεζόν του «The Crown» προμηνύουν ότι τα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά. Όμως, τα ερωτήματα είναι πολλά και το κυριότερο είναι ένα: Πώς θα τελειώσει η σειρά, με τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ ή τον γάμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα;

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν θα προβληθούν σκηνές με το δυστύχημα της Νταϊάνα ή αν απλώς θα γίνει μια αναφορά στον θάνατό της και θα προβληθούν σκηνές από τον γάμο του σημερινού βασιλικού ζεύγους, του Καρόλου και της Καμίλα. 

Άλλωστε, το «The Crown» έχει δεχθεί σκληρή κριτική τόσο από το Μπάκιγχαμ όσο και από άλλους για τη στάση που κράτησαν απέναντι στη Βασίλισσα Ελισάβετ στους προηγούμενους κύκλους. Οπότε, η στάση της σειράς σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που ταρακούνησαν ποτέ το Παλάτι αποτελεί ερωτηματικό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Οι αφίσες και τα σχόλια

Το Netflix ανέβασε δύο αφίσες από την τελευταία σεζόν, προετοιμάζοντας το κοινό για αυτό που θα ακολουθήσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Η πρώτη είναι με μια από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα με το γαλάζιο μαγιό στο σκάφος του Ντόντι Αλ Φαγιέτ στην κρουαζιέρα του στη Μεσόγειο. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τη Βασίλισσα Ελισάβετ με το αγαπημένο της ταγιέρ να περπατά μόνη με τη σκιά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Άλλοι, ωστόσο, σχολιάζουν τη σημειολογία των αφισών του Netflix. Σε μια από αυτές, φαίνονται όλες οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η Claire Foy, η Olivia Colman και η Imelda Staunton.

Μια χρήστης έγραψε: «Μου αρέσει που η τιάρα της βασίλισσας μικραίνει με τα χρόνια και στο τέλος δεν τη φοράει καν. Έγινε η ίδια Το Στέμμα».

Media Τελευταίες ειδήσεις