Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο

«Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί», λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τον Mente Fuerte απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία, μάλιστα, δεν θέλησε να πει τίποτα για τον Στάθη Σχίζα.

«Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί. Είμαστε μόνο φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας ξαναδείτε αφού κάνουμε παρέα.

Από εκεί και πέρα, είμαι ελεύθερη, είμαι για μένα, είμαι για την Αλεξάνδρα, είμαι για τις δουλειές της Αλεξάνδρας, αλλά όλο αυτό δεν περιλαμβάνει κανέναν σύντροφο.

Από ένα σημείο και μετά σκέφτεσαι πού να βγω να φάω, πού να βγω να πιω ένα ποτό, όταν ξέρεις ότι συνέχεια κάτι θα χρεωθείς και κάτι θα ακούσεις», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Σε έναν χωρισμό και γενικά σε κάθε σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμα κι αν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία θα είναι όλη υπέρ μου.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου», σημείωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όταν ο Στάθης Σχίζας «έπεσε» στην κουβέντα, η απάντησή της προκάλεσε αίσθηση:

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εννοείται ότι τα πράγματά μου τα πήρα όλα, τα πράγματά μου τα αγαπώ.

Όχι δεν επέστρεψα τα δώρα, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει, έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Media Τελευταίες ειδήσεις