Αντελίνα Βαρθακούρη: Έντονη ενόχληση με το σχόλιο του συζύγου της – “Δεν θέλω χιούμορ για αυτό”

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Σου Κου Family και μαζί με τον σύζυγός της Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γνωστό ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών και την «βροχή» καταγγελιών που έχει ξεσπάσει και στον χώρο του πολιτισμού για παρενοχλήσεις τόσο σεξουαλικού περιεχομένου όσο συμπεριφορών. Όμως, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του παρουσιαστή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Αντελίνα και δεν το έκρυψε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής σημείωσε χαρακτηριστικά στον Χάρη Βαρθακούρη – ο οποίος προείπε με χαμόγελο πως » εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό» – «ώπα, ώπα… δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση» έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα. Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».

Εμφανής η ενόχληση από την Αντελίνα Βαρθακούρη στο παρόν θέμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ανθή εσύ superstar! Η Σαλαγκούδη επέστρεψε από το Survivor και δεν είπε ούτε “γεια” στις κάμερες

Ανθή εσύ superstar! Η Σαλαγκούδη επέστρεψε από το Survivor και δεν είπε ούτε “γεια” στις κάμερες

Κι όμως, η Ανθή Σαλαγκούδη αγνόησε επιδεικτικά τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Έπειτα από την αποχώρηση της από το Survivor , η Ανθή Σαλαγκούδη επέστρεψε στην ... Διαβάστε περισσότερα