Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το σκληρό… σκάκι με τους «Βασιλιάδες»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το σκληρό… σκάκι με τους «Βασιλιάδες»

Συνεχίζεται ο πόλεμος στο παρασκήνιο μεταξύ ANT1 και MEGA για τους «Βασιλιάδες». Οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί διεκδικούν τα δικαιώματα του δεύτερου κύκλου της πετυχημένης σειράς, ενώ την επόμενη βδομάδα το MEGA θα ξεκινήσει να προβάλλει τα καινούργια επεισόδια που κρατούσε στο συρτάρι του.

Όταν όμως, στη Μεσογείων έμαθαν ότι στο Μαρούσι διεκδικούν τον επόμενο κύκλο επιθυμώντας να βγάλουν αυτοί τους «Βασιλιάδες» άρχισε μία σκληρή παρτίδα σκάκι με πιόνια… τους απλήρωτους συντελεστές!

Αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 έχουν πάρει προσωρινά τα δικαιώματα του δεύτερου κύκλου και πρέπει σύντομα να απαντήσουν στην εταιρεία παραγωγής που έχει την εκμετάλλευσή τους στη χώρα μας για το αν θα τα αγοράσει και θα τα βγάλει στον αέρα. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν στέλεχος του ΑΝΤ1 ξεκίνησε επαφές με ορισμένους από τους συντελεστές για να δει αν θα συμμετέχουν στη σειρά, εφόσον αυτή βγει στον αέρα μέσα από τη δική τους συχνότητα.

Την ίδια ώρα όμως, στο MEGA ξεκίνησαν κι αυτοί επαφές με αρκετούς συντελεστές λέγοντάς τους πως θέλουν να συνεχίσουν να βγάζουν αυτοί τους «Βασιλιάδες» στον αέρα. Έτσι αρκετοί από τους συντελεστές βρίσκονται εγκλωβισμένοι ανάμεσα στο παιχνίδι των δύο σταθμών, καθώς από τη μία είναι το MEGA που τους οφείλει και από την άλλη ο ΑΝΤ1 που δεν είναι σίγουρο αν θα τους βγάλει.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το κανάλι της Μεσογείων έκανε μία ακόμα κίνηση σε αυτή την παρτίδα «σκάκι». Μίλησε και συμφώνησε με κάποιους από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς ώστε ακόμα και αν δεν αποκτήσουν τα δικαιώματα των «Βασιλιάδων», τότε οι ίδιοι ηθοποιοί να συμμετέχουν σε μία καινούργια σειρά, εξασφαλίζοντάς τους έτσι δουλειά και ζητώντας τους να αρνηθούν στους ανταγωνιστές τους του Αμαρουσίου.

Αν και κανείς δεν μιλά ανοικτά για τη συμφωνία αυτή, λέγεται ότι αυτοί που «δέθηκαν» με συμφωνία στο MEGA είναι οι Κώστας Κόκλας, Ζέτα Δούκα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Βασιλική Ανδρίτσου και Πάνος Βλάχος, τουτέστιν ορισμένοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές των «Βασιλιάδων».

Που σημαίνει ότι αν ο ΑΝΤ1 βγάλει τη σειρά και οι ηθοποιοί αυτοί εξακολουθήσουν να είναι «δεμένοι» στο MEGA, τότε στο Μαρούσι πρέπει να αλλάξουν αρκετούς βασικούς πρωταγωνιστές. Το ερώτημα λοιπόν τώρα είναι ποια θα είναι η επόμενη κίνηση στη σκακιέρα από τα στελέχη του ΑΝΤ1: θα αποφασίσουν να πάρουν τον επόμενο κύκλο της σειράς, αλλάζοντας όπως φαίνεται αρκετούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές;

Θα αφήσουν τη σειρά να την πάρει το MEGA; Ή, συνεχίζοντας το σκληρό πόλεμο θα πάρουν τα δικαιώματα της σειράς και θα την κρατήσουν απλά… στα συρτάρια τους; Πάντως, όπως κι αν τελειώσει αυτή η παρτίδα «σκάκι» το αποτέλεσμα μπορεί να «πληγώσει» κι ορισμένα από τα… πιόνια, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να μην είναι… άμοιρα ευθυνών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε