Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα»

«Το καλό το πράμα, αργεί να γίνει…», όπως λέει και η λαϊκή ρήση. Και επειδή οι συντελεστές του θέλουν άμα τη εμφανίσει τους να είναι καθόλα έτοιμα ζήτησαν και πήραν κι άλλη αναβολή.

Ο λόγος για τους «Ράδιο Αρβύλες» που όπως είχε ανακοινώσει με δελτίο Τύπου ο ΑΝΤ1 ήταν να κάνουν πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Ωστόσο, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από τον ΑΝΤ1 να πάρουν μία βδομάδα αναβολή για να προετοιμαστούν καλύτερα και τα στελέχη του σταθμού δέχτηκαν η θεσσαλονικιώτικη παρέα να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου χθες το μεσημέρι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Λάτσιο ζητήθηκε να δοθεί ακόμα μία βδομάδα παράταση για να βγουν οι «Ράδιο Αρβύλες» στον αέρα. Ο λόγος της αναβολής είναι να λυθούν κάποια τεχνικά προβλήματα, αλλά και η καλύτερη προετοιμασία της εκπομπής. Επειδή η «Αρβύλα» θα βγαίνει φέτος μόνος μία φορά τη βδομάδα ο χρόνος, η ροή δηλαδή της εκπομπής θα πρέπει να διαμορφωθεί διαφορετικά ώστε να καταφέρνουν μέσα σε μία μόνο εκπομπή τη βδομάδα να αναφέρονται σε αυτά που θέλουν.

Έτσι, τα «θύματα» που θα δεχτούν τα βέλη της σάτιράς τους μπορεί να ξεκουραστούν για ακόμα μία βδομάδα, αφού οι «Ράδιο Αρβύλες» θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου με πολύ… αρβιλίστικες διαθέσεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε