Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά το MEGA πήγε ALPHA, αλλά… φλερτάρει και με τον ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά το MEGA πήγε ALPHA, αλλά… φλερτάρει και με τον ΑΝΤ1

Πριν από λίγο καιρό έκανε δοκιμαστικό για το «Πρωινό Mou», αλλά τελικά δεν είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ είναι στην παρέα του Νίκου Μουτσινά.

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα που το ευρύ τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε ως κριτή στο «Just the two of us».


Μετά το talent show του MEGA η Νέγκα βρέθηκε πριν από ενάμιση μήνα περίπου ξανά στο κανάλι της Μεσογείων κάνοντας δοκιμαστικό για να είναι στην παρέα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η συνεργασία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και τελικά όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit η Αθηναΐς είναι στην παρέα του Νίκου Μουτσινά σχολιάζοντας με τον τρόπο της την επικαιρότητα στο «Νικ Ο’ Κλοκ».
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο καιρό πέρασε το κατώφλι του ΑΝΤ1 όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο.

Και μπορεί κάποιος να πει ότι «εντάξει… αντάλλαξαν γνώμες ως κριτές σε talent show», αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρξε και δεύτερη συνάντησή τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η συζήτηση ήταν ολίγο… γενική και δεν εστίασαν σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά το μόνο που συζητήθηκε είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται μήπως βγάλουν μία γυναικεία εκπομπή… διαφορετικού στιλ από τις καθιερωμένες και ένα μέλος της γυναικείας παρέας που θα αναλάβει την παρουσίαση μπορεί να είναι η Αθηναΐς Νέγκα που έχει λόγο και το κυριότερο… ξέρει να τον χειριστεί.

Βέβαια να σημειώσω ότι η γυναικεία αυτή εκπομπή είναι ακόμα… στο μυαλό των στελεχών του ΑΝΤ1 και πρόκειται να περάσει πολλά στάδια προτού -και αν- την δούμε στον αέρα. Το… φλερτ πάντως φαίνεται ότι υπάρχει και από τις δύο πλευρές, τόσο της Νέγκα όσο και του ΑΝΤ1, καθώς, πολύ σύντομα μπορεί να πραγματοποιηθεί και τρίτο ραντεβού με το διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο. Και ίσως τότε να μπουν στο τραπέζι… κι άλλες ιδέες που μπορεί να έχει η Αθηναϊς Νέγκα και να υλοποιηθούν μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε