Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής στις «Τρίχες» των Ρήγα-Αποστόλου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής στις «Τρίχες» των Ρήγα-Αποστόλου

Μπορεί στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 να προβλήθηκε τρέιλερ της καινούργιας σειράς που ετοιμάζουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, αλλά από τότε έως σήμερα υπάρχουν αρκετές αλλαγές

Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit ο Ορέστης Τζιόβας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν θα είναι τελικά στην καινούργια σειρά του πετυχημένου διδύμου και μάλιστα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου θα γίνει οντισιόν στο θέατρο «Αθηνά» (Δεριγνύ 10 και Πατησίων, Πεδίον Άρεως) αναζητώντας ένα αγόρι και μία κοπέλα, ηλικίας 20 έως 30 ετών για να ερμηνεύσουν τους συγκεκριμένους ήρωές τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από δύο μέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 συναντήθηκαν με τον Νίκο Αναδιώτη για να είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει στις «Τρίχες», στο ρόλο που ήταν αρχικά να παίξει ο Ορέστης Τζιόβας.

Βέβαια δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, αλλά όπως φαίνεται η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και έτσι, ο νεαρός ηθοποιός θα βρίσκεται τη σεζόν σε δύο συχνότητες, αυτή του ΑΝΤ1, αλλά και αυτή του MEGA, αφού πρωταγωνιστεί και στους «Βασιλιάδες» που επιστρέφουν στο κανάλι της Μεσογείων. Άλλωστε το ίδιο θα συμβεί και με τη Βασιλική Ανδρίτσου που επίσης πρωταγωνιστεί στις δύο σειρές και που δεν αποκλείεται να βρεθούν απέναντι η μία με την άλλη.

Πάντως, η οντισιόν την ερχόμενη Δευτέρα, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο θέατρο «Αθηνά» ώστε αν κάτι… στραβώσει με τον Αναδιώτη να έχουν έτοιμη λύση, αλλά και για να βρεθεί η νεαρή ηθοποιός που απαιτείται από το σενάριο των Ρήγα- Αποστόλου. Ο καιρός πιέζει καθώς πρέπει μέσα στον Νοέμβριο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και οι «Τρίχες» να κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε