Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα κατά Περικλή Κονδυλάτου: Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις

Δανάη Μπάρκα κατά Περικλή Κονδυλάτου: Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις

«Όχι απλά θα διαφωνήσω, θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της στις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε χθες ο Περικλής Κονδυλάτος. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της κι έστειλε το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε μεταξύ άλλων: «Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη. Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σήμερα: «Δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. Σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες δηλώσεις. Από την άλλη είπαμε ότι αν δεν τα συζητάμε τα πράγματα και δεν διαχωρίζουμε τη θέση μας και τα αφήνουμε να πολλαπλασιάζονται…

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν δηλώσεις απλά γιατί είναι αιχμηρές, ξέρουν ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή και επειδή αυτόν τον καιρό ο καθένας με τη δουλειά του μπορεί να μην αναπαράγεται, να βρίσκει άλλους τρόπους για να αναπαραχθεί».

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όχι απλά θα διαφωνήσω, θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει ο οποιοσδήποτε να κρίνει ή να σχολιάζει ή να δημιουργεί αυτή την τάση… Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν οι γιατροί μας, δεν το ξέρει κανένας άλλος. Αν εγώ φέρω ένα χαρτί γιατρού, που όντως οι εξετάσεις μου είναι καλές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε επίσης: «Οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να “ταμπελιάζουν” τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ίσα ίσα που είναι εκπληκτικό που πλέον οι διαφημίσεις και μπράβο στις εταιρίες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι εκεί έξω δεν είναι μόνο 60-90-60».

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Υπάρχουν κορίτσια που μου έχουν στείλει μήνυμα ότι “πρώτη φορά έβαλα μαγιό”. Δεν μπορούμε να γεννιόμαστε σε έναν τόπο και να μην μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας, γιατί κάποιος βγαίνει και λέει “πώς είσαι έτσι, βάλε την κοιλιά σου μέσα”. Δεν γίνεται με τόσα προβλήματα που υπάρχουν, να δημιουργούμε έξτρα προβλήματα αυτοπεποίθησης, αμφισβήτησης και στο πώς είμαστε στην εμφάνισή μας».

Media Τελευταίες ειδήσεις