Media

Δείτε απόψε 30 Ιουλίου στις «Χίλιες και μία νύχτες»

 Ένα φιλί θα φέρει την συμφιλίωση;

Ο Ονούρ και η Γιασμίν δέχονται πυροβολισμούς από ένα περαστικό αυτοκίνητο. Ο Κερέμ ξανασκέφτεται την ιδέα να πουλήσει τις μετοχές του. Αυτή τη φορά η Σεχραζάτ και ο Ονούρ ξανασμίγουν με διαφορετικό τρόπο. Η Μιχριμπάν κάνει μια κίνηση που σοκάρει τον περίγυρο της.

Ο Κερέμ προσπαθεί να ξανακολλήσει τα κομμάτια της ζωής του, αλλά η παρουσία του Μπουράκ τον ενοχλεί. Παρά τις κάθετες αντιρρήσεις του πατέρα του ο Γιάμαν επιμένει να παντρευτεί την Τζανσέλ. Ο Αλί Κεμάλ που είναι πάλι μαζί με την Φουσούν φαίνεται να έχει ξεπεράσει τελείως την Τζανσέλ.

Η Σεχραζάτ δεν χαίρεται για την καινούρια καριέρα της Φουσούν. Ο Κερέμ είναι ενοχλημένος από την αναπάντεχη προσφορά δουλειάς στη Μπενού. Ο Ερντάλ και η Τζάλε συνωμοτούν και πάλι.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, απόψε στις 21:00

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2026: Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό – Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ
Για την ανάδειξη του εκπροσώπου και του τραγουδιού που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία τον Μάιο του 2026, για τον τελικό της Eurovision, θα διαγωνιστούν συνολικά έως και 28 τραγούδια σε δύο ημιτελικούς
Eurovision