Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ατόπημα να βγάλει ο ΣΚΑΪ την εκπομπή της Φαίης στον αέρα με μία άδεια καρέκλα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ατόπημα να βγάλει ο ΣΚΑΪ την εκπομπή της Φαίης στον αέρα με μία άδεια καρέκλα

“Όλη αυτή η εικόνα είναι μία σκιά εκπομπής” επισημαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τον γνωστό παρουσιαστή συνάντησαν οι ρεπόρτερ σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης (30/1) και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για το ατύχημα που είχε η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν βγει στον αέρα χθες το μεσημέρι, καθώς και για τη Φαίη Σκορδά και την ξαφνική απώλεια του πατέρα της.

«Η Ελένη είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Είχε ένα μικρό ατύχημα. Καταλαβαίνετε ότι για να φύγει η ίδια από την εκπομπή, σημαίνει ότι έπρεπε να τη δει ένας ειδικός.

Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει έτσι από την εκπομπή, δεν το ‘χει κάνει ποτέ. Τώρα όλα καλά, δόξα τω Θεώ” τόνισε, αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής.

Όσον αφορά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά και την τηλεοπτική της απουσία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε τα εξής.

«Όταν ενημερωθήκαμε ότι δεν θα βγει η εκπομπή στον αέρα, έψαξα να βρω πτήσεις για να πάω στην κηδεία του πατέρα της αλλά δεν κατέστη δυνατό, γιατί ήταν ήδη 14:50 και έπρεπε να πάω και στο Κιλκίς. Μιλήσαμε όμως».

«Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα να βγάλει ο ΣΚΑΪ την εκπομπή στον αέρα με μία άδεια καρέκλα, τα είπα και στο ραδιόφωνο.

Η εκπομπή είναι ταυτισμένη, είναι το όνομά της. Όλη αυτή η εικόνα είναι μία σκιά εκπομπής. Με μία άδεια καρέκλα; Θεέ μου»,.

Media Τελευταίες ειδήσεις