Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Έφη Παπαθεοδώρου: Ήμουν με τη μάσκα και τον ορό κι ερχόταν ο κόσμος να φωτογραφηθούμε

Έφη Παπαθεοδώρου: Ήμουν με τη μάσκα και τον ορό κι ερχόταν ο κόσμος να φωτογραφηθούμε

Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η γνωστή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία μίλησε για το ρόλο της Θεοπούλας αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον ‘Έρωτα φυγά’ γιατί έχω χάσει επεισόδια, το βλέπω για τα παιδιά που παίζαμε μαζί.

Σταμάτησα από τη σειρά, γιατί πριν βάλω βηματοδότη κουραζόμουν πολύ. Έδωσα σήμα ότι θα είμαι μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν».

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, η Έφη Παπαθεοδώρου ανέφερε: «Πήγα με τους δικούς μου στα βουνά κι εκεί έπαθα το πρόβλημα υγείας.

Ήμουν πολύ τυχερή γιατί με παρέλαβαν αμέσως οι γιατροί στο νοσοκομείο. Ήμουν με τη μάσκα και τον ορό κι ερχόταν ο κόσμος να φωτογραφηθούμε, αυτό με έκανε να ξεχνάω τον πόνο μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για τον εμβληματικό της ρόλο ως «Θεοπούλα» στο «Παρά Πέντε». «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον ρόλο της Θεοπούλας και η Ειρήνη Κουμαριανού μου είπε ότι θα είναι ο ρόλος της ζωής μου.

Όταν έφτασα στο ραντεβού για το ‘Παρά Πέντε’, είδα τον Γιώργο Καπουτζίδη που δεν τον ήξερα και ντράπηκα να ρωτήσω ποιος είναι.

Πίστευα ότι η Θεοπούλα πρέπει να πει την ατάκα ‘κόβεται το σεξ;’ σαν να ντρέπεται λιγάκι», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις