Media

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μπαίνω στον μήνα μου, προτεραιότητά μου είναι το μπεμπάκι μου, δεν σκέφτομαι το τηλεοπτικό μου μέλλον»

Όσα είπε και για τη Δανάη Μπάρκα και το τέλος της εκπομπής της

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι πλησιάζει το τέλος της παραμονής της στην εκπομπής «Ακόμα δεν είναι τίποτα» του Κώστα Τσουρού όπου συμμετέχει, διότι ετοιμάζεται για τη στιγμή που θα γίνει μητέρα. 

Το πρωί της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αποκάλυψε ότι μπαίνει στον μήνα που θα γεννήσει τον γιο της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά της σχέδια, τονίζοντας ότι είναι ρευστά και πως προτεραιότητά της έχει μόνο το μωρό της. 

«Ήρθε το τέλος, αλλά αυτή είναι η αρχή για μένα. Τελειώνω σιγά σιγά από την εκπομπή, μπαίνω και στον μήνα μου, οπότε είπα να κάτσω να ξεκουραστώ από αυτό το 7/7 που δεν παλεύεται καθόλου. Θα μου λείψει η εκπομπή και τα παιδιά που είμαστε τόσον καιρό μαζί αλλά θα μου λείψει και η δουλειά. Κάποιες μέρες που καθόμουν σπίτι έλεγα “πω πω τι να κάνω, βαριέμαι, να πάω στη δουλειά”. Από τη μία λέω ότι θέλω να κάτσω να ξεκουραστώ και από την άλλη δεν μπορώ να κάθομαι», δήλωσε η γνωστή δημοσιογράφος. 

Επίσης, κλήθηκε να σχολιάσει τα ρεπορτάζ που ακούγονται για το μέλλον της εκπομπής του Κώστα Τσουρού.

«Ο Κώστας είναι πολύ ικανός για να κάνει το οτιδήποτε. Εγώ θέλω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος με όποια απόφαση πάρει. Του εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον συνεργάτη της και οικοδεσπότη της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον και η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το μωρό που περιμένει με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

«Εμένα προτεραιότητά μου είναι αυτό το μπεμπάκι μου. Δεν σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο. Δεν κλείνω πόρτες, δεν λέω “όχι”, αλλά το μυαλό μου είναι στην ημερομηνία που μου έχει δώσει ο γιατρός μου (σ.σ. για να γεννήσω). Θέλω να πάνε όλα καλά και τίποτε άλλο. Καρκινάκι θα είναι το αγόρι μου», δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Κάνω χαλαρές ασκησούλες. Με ρωτάνε στα social για τη γυμναστική, δεν το κάνω για να χάσω κιλά. Το κάνω για να έχω έναν πιο εύκολο τοκετό και να κρατήσω το σώμα μου ενεργό», υπογράμμισε για τη γυμναστική που κάνει. 

«Το δωμάτιο του μωρού το φτιάχνουμε. Τώρα περιμένουμε τα έπιπλα και όλα είναι πανέτοιμα», πρόσθεσε για τις προετοιμασίες που κάνει προκειμένου να υποδεχτεί τον γιο της.

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» που ολοκληρώθηκε πρόωρα στο MEGA.

«Έχουμε μιλήσει αρκετά. Είναι στενάχωρο να ολοκληρώνεται μια εκπομπή αλλά άνθρωποι σαν τη Δανάη που είναι τόσο χαρούμενοι τόσο φωτεινοί τόσο λαμπεροί, με ένα χαμόγελο, δεν πάνε χαμένοι», είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν μου φαίνεται περίεργο που έκανε πάρτι μετά γιατί η Δανάη είναι η χαρά της ζωής», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα