Media

Γιάννης Βούρος: Έχω μετανιώσει για θεατρικές παραγωγές που έκανα και έχασα χρήματα

«Όταν γεννιέται ένα διαφορετικό παιδί, πρέπει  να διαφοροποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσει», είπε ο Γιάννης Βούρος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε ο Γιάννης Βούρος. Ο ηθοποιός μίλησε για τον γιο του, τον Στέφανο, τις θεατρικές παραγωγές στις οποίες έχασε λεφτά, αλλά και για το… σουξέ που είχε στις γυναίκες.

«Το πιο δύσκολο πράγματα που κλήθηκα να διαχειριστώ στη ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου, Στέφανου. Με όλα αυτά που κάνει, θα γίνει πιο γνωστός από μένα.

Πλέον περπατάμε στο δρόμο και μιλάνε στον Στέφανο. Εκεί, έπρεπε να διαχειριστείς κάτι αντίστοιχο. Ξαφνικά σου προκύπτει ένα παιδί που ξεφεύγεις από τα αυτονόητα και τα στεγανά.

Όταν γεννιέται ένα διαφορετικό παιδί, πρέπει  να διαφοροποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσει. Αυτή ήταν μια περίοδος διδαχής για εμάς, ο Στέφανος είναι δάσκαλος για εμάς.

Όταν κατάλαβα ότι στο δημοτικό ο Στέφανος γίνεται αρχηγός στις παρέες, ησύχασα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος.

Ο Γιάννης Βούρος είπε στη συνέχεια: «Έχω μετανιώσει για θεατρικές παραγωγές που έκανα και έχασα χρήματα. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι έδωσα σώμα και ψυχή στις παραγωγές και δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος.

Τα γράμματα από θαυμάστριες ερχόντουσαν σπίτι σε μεγάλες σακούλες. Όταν παντρεύτηκα με την Άννα στο Παγκράτι, είχαν μαζευτεί στην εκκλησία όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 11