Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Λιανός: Θα διαφωνήσω ότι το Survivor πέρυσι έκανε 12%

Γιώργος Λιανός: Θα διαφωνήσω ότι το Survivor πέρυσι έκανε 12%

“Πέρυσι το Survivor έκλεισε με μέσο όρο κοντά στο 20%” είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός και μίλησε για τον νέο κύκλο του Survivor και τις επιδόσεις που σημείωσε ο προηγούμενος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης.

“Η λογική να υπάρχουν πίσω παλιότεροι παίκτες φέτος που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έχουν βάλει κι αυτοί την υπογραφή τους σε αυτό το παιχνίδι, έχει αρκετές διαστάσεις. Η μία είναι να υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση για αυτούς για τους υπόλοιπους που θα μπούνε.

Σίγουρα, αποκτά και για αυτούς άλλη διάσταση γιατί κάποιους από αυτούς τους έβλεπαν στο παιχνίδι, ήταν φαν τους και κάποιοι ήθελαν να παίξουν σαν κι αυτούς αντίστοιχα, οπότε να βρεθούν απέναντι στον στίβο μάχης έχει ένα ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον έχει και για τα άτομα που συζητάμε να μπούνε ξανά στο παιχνίδι γιατί και για αυτά είναι μία πρόκληση. Όταν έχεις γράψει ιστορία σε ένα παιχνίδι, ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος είναι η ίδια η ιστορία που έχεις γράψει. Θα πρέπει να προσπαθείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου κι αυτό είναι πολύ μεγάλο στοίχημα” είπε ο Γιώργος Λιανός.

  

“Ίσως κάποιοι να έχουν μπει σε ένα γαϊτανάκι μικροδιαρροών για να ανεβάσουν τα ποσά. Πέρυσι το Survivor έκλεισε με μέσο όρο κοντά στο 20%.

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος και πάντα βάζεις στόχους ανάλογα με το τι γίνεται γύρω σου, οπότε θα διαφωνήσω στο κομμάτι ότι έκανε 12%.

Πάντα υπάρχει μία λογικά στο πως καταλήγουμε στο σενάριο να μπούνε και παλιοί παίκτες” συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Media Τελευταίες ειδήσεις