Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε για το Survivor All Star: Οι Μπλε έθεσαν βέτο

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε για το Survivor All Star: Οι Μπλε έθεσαν βέτο

Το λόγο που η παραγωγή του Survivor All Star απέβαλε, με συνοπτικές διαδικασίες, την ίδια και την Κατερίνα Δαλάκα από το παιχνίδι αποκάλυψε σήμερα (01.06.2023) για πρώτη φορά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Μέσα σε 16 ώρες πάρθηκε η απόφαση της παραγωγής», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου που το πρωί της Πέμπτης (01.06.2023) βρέθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την απομάκρυνση της ίδιας και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι και το γιατί έγινε.

Όπως είπε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, όλα έγιναν στις 29 του μήνα και την επομένη η παραγωγή έπρεπε να παραδώσει επεισόδιο. Ωστόσο, η ομάδα των Μπλε αρνήθηκε να ψηφίσει αν δεν έφευγαν Χατζηανδρέου και Δαλάκα και δεν μπορούσε να γυριστεί επεισόδιο

«Επειδή τα λεφτά είναι πολλά μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ρίσκαρα 20.000 ευρώ το μήνα για να πάρω τη μάνα μου και να της πω “μου λείπεις”. Δεν θα ρίσκαρα αυτά τα λεφτά που μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου, αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Το κομμάτι με το κινητό δεν ειπώθηκε εξαρχής από τον κύριο που το είπε. Ειπώθηκε από κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο εκείνη τη μέρα δεν πήρε κάτι από το δόλωμα που μας έδωσε αυτός ο άνθρωπος που του ζητήσαμε φαϊ», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αναφέρεσαι στον Νίκο Μπάρτζη που τον ακούσαμε να λέει ότι έχεις κινητό και η Κατερίνα Δαλάκα τσιγάρα. Αλλά υπονοείς ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα το είπε στον Νίκο Μπάρτζη, απ’ ότι καταλαβαίνω», σχολίασε ο Νίκος Παρτσώλης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου συνέχισε: «Η παραγωγή είχε πίεση χρόνου. Εγώ στις 29 του μήνα, χωρίς να έχει γίνει τίποτα, βρέθηκα το βράδυ στο ξενοδοχείο. Στις 29 του μήνα έγινε αυτό, στις 30 η παραγωγή έπρεπε να παραδώσει επεισόδιο και οι Μπλε δεν πήγαιναν να ψηφίσουν. Οι Μπλε άσκησαν βέτο ότι δεν θα ψηφίσουν, αν δεν φύγουμε από το παιχνίδι εγώ και η Κατερίνα».

Και αφού είπε ότι δεν βλέπει Survivor All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως «αν το είχα κάνει, δεν θα περίμενα 10 μέρες, με την υποψία ότι μπορεί να έρθει ο Acun να με ξαναβάλει μέσα. Όταν ο Acun είπε την αλήθεια δημόσια, τον ευχαρίστησα. Εγώ “φυγαδεύτηκα” το βράδυ και την επόμενη “φυγάδευσαν” και την Κατερίνα κι έγινε το έκτακτο συμβούλιο.

 

Μέσα σε 16 ώρες πάρθηκε η απόφαση της παραγωγής. Δεν είχε χρόνο η παραγωγή να αποφασίσει γιατί το πρόγραμμά της ήταν στον αέρα και το σέβομαι. Όλη η Μπλε ομάδα έλεγε ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, τι κάνεις;».

Media Τελευταίες ειδήσεις