Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Η Ευγενία Μανωλίδου στο Newsit: «Δέχθηκα πρόταση από τον ALPHA»

Η Ευγενία Μανωλίδου στο Newsit: «Δέχθηκα πρόταση από τον ALPHA»

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να συζητά με τον ALPHA για να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «I love my country».

Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες και τα δικαιώματα προβολής του για τη χώρα μας έχει πάρει το κανάλι της Κάντζας εδώ και δύο περίπου χρόνια. Φαίνεται λοιπόν ότι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν την επόμενη σεζόν να το βγάλουν στον αέρα και θέλουν την παρουσίαση να αναλάβει η Ευγενία Μανωλίδου, αφού σε ερώτησή μου αν της έγινε πράγματι πρόταση, μου είπε πως

«Ναι, ισχύει. Είναι ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, αλλά στην παρούσα φάση είμαι πάρα πολύ απορροφημένη από τις συναυλίες και τον χειμωνιάτικο προγραμματισμό μου, που δεν είναι σωστό να αναλάβω κάτι στο οποίο δεν θα μπορώ να αφοσιωθώ 100%.

-Ένα άλλο… σενάριο σας θέλει να συζητάτε με το Mega για το «Πρωινό mou». Ισχύει;
Όχι, αυτό δεν ισχύει!

-Πάντως, μιλώντας για… αλήθειες και φήμες πρέπει να αναφέρω ότι είναι αλήθεια πως ο κύκλος των καλοκαιρινών συναυλιών «Musical, Αγάπη μου!» πήγε πολύ καλά και μετά από Αθήνα, Ναύπλιο, Ιωάννινα, Δελφούς, Σπάρτη και Σύρο, την Παρασκευή 23 Αυγούστου είστε στο Κηποθέατρο Παπάγου. Κλείνει έτσι ο καλοκαιρινός κύκλος συναυλιών;
Ναι, με τη συναυλία της Παρασκευής κλείνει ο κύκλος μιας πολύ επιτυχημένης σειράς συναυλιών. Το «Musical, Αγάπη μου!» αγαπήθηκε από όλες τις πόλεις που επισκεφθήκαμε, ο κόσμος το τίμησε και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων γι’ αυτή την πολύτιμη εμπειρία. Φέραμε μία ορχήστρα και τέσσερεις υπέροχους ερμηνευτές κοντά στον κόσμο που μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί μεγάλα συναυλιακά κέντρα, με ένα πολύ χαμηλό εισιτήριο, και αποδείξαμε ότι με τη συμμετοχή, την αγάπη και το κέφι εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων, το κοινό περνάει καταπληκτικά! Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, με μια μεγάλη και απαιτητική παραγωγή, γι’ αυτό το slogan μας για τη συναυλία του Παπάγου είναι «Τα καταφέραμε και το γιορτάζουμε!». Για το λόγο αυτό, θέλοντας να απολαύσει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα μιούζικαλ, το εισιτήριο ξεκινά από 12 ευρώ.



-Έχετε προγραμματίσει η μουσική παράσταση να ανέβει το χειμώνα σε κάποια θέατρα;

Ο προγραμματισμός αυτή τη στιγμή είναι να πάει το «Musical, Αγάπη μου!» σιγά-σιγά σε όλη την Ελλάδα. Μας έχουν καλέσει σχεδόν από όλες τις πόλεις της Ελλάδας! Όμως καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να μεταφέρεις από πόλη σε πόλη μια παραγωγή 40 ατόμων. Άρα, εμείς το θέλουμε και το προγραμματίζουμε, αλλά το κατά πόσο θα υλοποιηθεί εξαρτάται από πολλές και διαφορετικές παραμέτρους.

-Θα συνεχίσει με τους ίδιους συντελεστές;
Φυσικά με τους ίδιους συντελεστές! Είμαι πολύ υπερήφανη για την επιλογή που έχω κάνει, όλοι οι καλλιτέχνες με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη, τόσο με το ταλέντο τους, όσο και με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει.

-Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο;

Έχω ετοιμάσει εδώ και καιρό ένα μεγάλο συμφωνικό έργο και προσπαθώ να το παρουσιάσω. Όχι απαραιτήτως να το διευθύνω, τουλάχιστον να το ακούσω και να το δω. Μην ξεχνάτε ότι η βασική μου ιδιότητα είναι η σύνθεση, ο «καημός» μου είναι να ακούσω κάποια στιγμή τις παρτιτούρες μου. Όμως, το έργο είναι μεγάλο, απαιτεί μια ομάδα 100 ατόμων περίπου και είναι προφανές ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Όμως, έχω βάλει σκοπό να το παλέψω φέτος το χειμώνα».

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου λοιπόν, στις 20:30′, στο Κηποθέατρο Παπάγου θα ολοκληρωθεί ο καλοκαιρινός κύκλος των συναυλιών «Musical, Αγάπη μου!» κι είναι σίγουρο πως όσοι βρεθούν εκεί θα απολαύσουν υπέροχα τραγούδια και μουσικές από αγαπημένα μιούζικαλ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε