Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Μπεκατώρου έφυγε από το… σπίτι της!

Η Μπεκατώρου έφυγε από το… σπίτι της!

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο «Just the two of us» και παρουσίασε το «Master Chef Junior» και το «Your Face Sounds Familiar».

Παράλληλα όμως, με τις παρουσιάσεις σε MEGA και ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίαζε την εκπομπή «Χωρίς Ταμπού» στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και στη συνέχεια «Κάθε μέρα νέα μέρα» στο ΑΡΤ. Η παρουσιάστρια τόνιζε συνεχώς σε όλες τις συνεντεύξεις της ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την πολύχρονη συνεργασία της με το κανάλι λέγοντας πως είναι η «οικογένειά» της, ο σταθμός το «σπίτι» της, πως στον ιδιοκτήτη του σταθμού Γιώργο Καρατζαφέρη χρωστά πολλά και για αυτό δεν θέλει να φύγει. Όλα αυτά όμως… last year αφού την επόμενη σεζόν η Μαρία δεν θα είναι στο ΑΡΤ, αλλά θα είναι μόνο στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «Η παρουσιάστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στον ΑΝΤ1». Μετά από είκοσι λοιπόν χρόνια η Μαρία αφήνει την… οικογένεια και το «σπίτι» της και μετακομίζει στο Μαρούσι. Ωστόσο αξίζει να σημειώσω ότι η παρουσιάστρια πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση ενημέρωσε τα στελέχη του ΑΡΤ πως λόγω των καινούργιων υποχρεώσεών της στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να αποχωρήσει από το σταθμό. Έτσι μπήκε τέλος στην εικοσάχρονη συνεργασία και η παρουσιάστρια πλέον ανήκει μόνο στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το «πακέτο συνεργασίας» του ΑΝΤ1 με τη Μπεκατώρου περιλαμβάνει και εκπομπή σε έναν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Ομίλου ΑΝΤ1, οπότε η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει και από το ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη» που έκανε εκπομπή με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε