Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στους επικριτικές της για το θέμα Νταλάρα: «Η εκπομπή είναι ήδη άλλη»

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στους επικριτικές της για το θέμα Νταλάρα: «Η εκπομπή είναι ήδη άλλη»

Απάντηση μέσα από την εκπομπή της για τα σχόλια που δέχθηκε από συναδέλφους της σε σχέση με όσα είπε για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφο έδωσε η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο (03.02.24).

 «Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ γιατί εγώ ανήκω στη «Μενεγάκειο σχολή» -αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη- η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του δεν απαντώ. Το θεωρώ πιο σωστό» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού, απαντώντας στην κριτική που της ασκήθηκε για όσα υποστήριξε με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο. Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τα ακούω με σεβασμό. Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει, κάπου αλλού όχι θέλω να πιστεύω.

Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν, ότι αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάζεις την εκπομπή σου κι εσύ, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας», πρόσθεσε.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις