Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ιωάννα Μπέλλα: Έξαλλη η Μαριλού Ρεπαπή! «Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή…»

Ιωάννα Μπέλλα: Έξαλλη η Μαριλού Ρεπαπή! «Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή…»

«Μου φαίνεται συγκλονιστικό ότι το 2018, γιατί αυτό που δεν έχουμε κερδίσει οι άνθρωποι είναι να μην ασκείται έμφυλη βία, ότι πρέπει να το εξηγήσουμε και να παίζουν τέτοιες δηλώσεις στην τηλεόραση σαν να μην έγινε τίποτα.

«Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα» δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ιωάννα Μπέλλα και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Έξαλλη η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή Στη Φωλιά των Κου Κου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ευθύνες για τα όσα ακούστηκαν στον αέρα έχει και ο παρουσιαστής και το κανάλι.

«Μου φαίνεται συγκλονιστικό ότι το 2018, γιατί αυτό που δεν έχουμε κερδίσει οι άνθρωποι είναι να μην ασκείται έμφυλη βία, ότι πρέπει να το εξηγήσουμε και να παίζουν τέτοιες δηλώσεις στην τηλεόραση σαν να μην έγινε τίποτα. Φυσικά και έγινε κάτι, γιατί ό,τι επιτρέπεις αυτό θα συνεχίσει. Η γραμμή SOS το 2018 έχει δεχτεί 5100 κλήσεις από γυναίκες. Το 81% αφορούν έμφυλη βία. Μου «καίει» τον εγκέφαλο ότι αυτή η δήλωση έγινε από ένα κορίτσι που στην «απολογία» του θέλει να αποτελεί και πρότυπο.

Θέλεις να αποτελείς πρότυπο; Εφόσον το έχεις ζήσει βγες και μίλα! Καταδίκασε το! Και επίσης δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή τη στιγμή που…

Media Τελευταίες ειδήσεις