Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν είχα έρθει σε επαφή και δεν είχα κάνει ποτέ ραντεβού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν είχα έρθει σε επαφή και δεν είχα κάνει ποτέ ραντεβού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

“Και τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ. Εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενη με την επιλογή του Δημήτρη και που μου λένε πόσο έχει ανοιχτεί” ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη” δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για τη δήλωσε του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι ήταν να βρίσκεται στην εκπομπή της.

“Είπε ο Κωνσταντίνος ότι ήταν να είναι στην Οδό Ζαρίφη 2. Τον υδραυλικό τον έχουμε κλείσει. Έχουμε και ηλεκτρολόγο και πολλές ανάγκες στο σπίτι.

Και τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ. Εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενη με την επιλογή του Δημήτρη και που μου λένε πόσο έχε ανοιχτεί” ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

“Ο Κωνσταντίνος δίνει μία ξεχωριστή νότα, αλλά νομίζω ότι η παρέα του είναι εκεί. Χαμογέλα και Πάλι. Στην ευτυχή συγκυρία έτσι είναι, ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει.

Δεν είχα έρθει σε επαφή και δεν είχα κάνει ποτέ ραντεβού με τον Κωνσταντίνο. Δεν τον είχα προτείνει, αλλά το να ερχόταν θα ήταν επίσης μία ευτυχής συγκυρία.

Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον Δημήτρη. Αν μου έλεγαν θα έχεις τον Βασάλο στην εκπομπή, πάλι χαρά θα είχα δεν θα σου πω ψέματα γιατί και με τα δύο παιδιά έχω καλή σχέση.

  

Με τον Δημητράκη ένα τσικ παραπάνω. Όλοι δεν έχουμε δουλειά; Ε, τι σκάμε;” είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Media Τελευταίες ειδήσεις