Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Την εποχή του Ψινάκη, φώναζα τη μάνα μου «Ηλία»

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Την εποχή του Ψινάκη, φώναζα τη μάνα μου «Ηλία»

Για τη σχέση της με τη μητέρα της μίλησε η ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μίλησε για τη σχέση λατρείας με τη μητέρα της και πως την εποχή που συνεργαζόταν με τον Ηλία Ψινάκη, τη φώναζε… Ηλία!

«Η σχέση με την μαμά μου δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ήταν ίδια όπως είναι και τώρα. Έχουμε μια σχέση λατρείας αν και δεν ακολουθούσα πάντα τις συμβουλές της.

Η μαμά μου δεν είναι στη… σφαίρα του πραγματικού! Έχει έναν σουρεαλισμό η σκέψη της και πάντα την παραλλήλιζα με την Άννα Παναγιωτοπούλου στα τρελά των ρόλων της. Έχει την ατάκα, έναν ωραίο γλυκό κυνισμό το χιούμορ της και πάντοτε την φώναζα «μάνα – μάνατζερ» γιατί είχε και έχει άποψη για τον χώρο μας.

Για ένα διάστημα την φώναζα Ηλία! Την εποχή του Ψινάκη, ναι. «Θα πας να το κάνεις αυτό» μου έλεγε και της απαντούσα «Ηλία μου, δεν θα το κάνω αυτό που λες».

Στο μεγάλωμα των παιδιών μου βέβαια την άκουγα επειδή ξέρει και είχα μια βοήθεια».

 

«Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα δίπλα μου, ήρεμη δύναμη και τεράστια βοήθεια στα πάντα. Ήρεμα, αθόρυβα. Είναι σπουδαίος ο μπαμπάς μου» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις