Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εάν βρω κοπέλα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εάν βρω κοπέλα
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

“Η Ευρυδίκη δεν έχει κάποιο αγόρι τώρα; Δεν ξέρω” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αμέσως μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων απάντησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις φήμες χωρισμού του Πέτρου Πυλαρινού με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) εάν βρω κοπέλα. Η Ευρυδίκη δεν έχει κάποιο αγόρι τώρα; Δεν ξέρω», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έχω υπάρξει σε σχέση με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την ενέργεια που εκπέμπει», παραδέχεται αμέσως μετά ο πρώην παίκτης του Survivor.

Όσον αφορά τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Πέτρο Πυλαρινό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τονίζει: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται στήριξη η Βάλια από μένα σε κάτι. Είναι μία δυνατή γυναίκα που μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνη της».

Τέλος, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Φίλιππου Ιωάννου ως social media coach στο Fame Story, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε:

«Στην αρχή που μου το είπε, γέλασα. Του λέω: θα πας να κάνεις όντως αυτό το πράγμα; Τώρα που βλέπω τα επεισόδια και το πώς χειρίζεται την ιδιότητά του και τις καταστάσεις, πιστεύω ότι ο Φίλιππος έχει λόγο στο Fame Story».

Media Τελευταίες ειδήσεις