Media

Λάκης Λαζόπουλος: Οι Ράδιο Αρβύλα πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Καταπέλτης” ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο!

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος, για την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα.

«Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σίγουρα, γιατί δεν είναι κάτι το οποίο λέγεται αυτό.

Αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, τα κάνουν είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε κάπου να είναι εξουσία, να είναι κάπου κι αυτός πρώτος.

Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος άμα βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σου χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε επίσης: «Στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον.

Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα είναι να στηρίζει όποιον ακόμα έχει γνώμη και μπορεί να την λέει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη