Media

Λουκία Πιστιόλα: «Δεν έχω παρακολουθήσει ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα αυτά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής», λέει η Λουκία Πιστιόλα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό κακοποίησης φίλης της.

«Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα για μένα αυτά. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδελφικής μου φίλης, μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Τη χτύπησε! Στην αστυνομία που κατήγγειλα το γεγονός, οι αστυνομικοί ζητούσαν αποδείξεις, αδιαφορούσαν και ειρωνευόντουσαν τη φίλη μου, ότι τι του έκανε και τη χτύπησε.

Υπάρχει όλο αυτό και από την άλλη βλέπουμε το The Bachelor, που διάφορες γυναίκες, ως χαρέμι, προχωράνε μπροστά στον σουλτάνο για να τις επιλέξει. Είναι ανατριχιαστικό».

Στη συνέχεια, η Λουκία Πιστιόλα μίλησε για τους δύο πολύ καλούς της φίλους, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη: «Ήμασταν φίλοι από πριν παντρευτούμε. Μείναμε έγκυοι μαζί, τα παιδιά μας μεγάλωσαν σαν αδέρφια. Γεννήσαμε μαζί, εγώ 23 Δεκεμβρίου και σε πέντε μέρες ήρθε και η Ναταλία στο ίδιο μαιευτήριο.

Μάλιστα, τη μέρα που γεννήθηκε η Ηρώ, ο Γιάννης έκλεινε συμβόλαιο με τους Απαράδεκτους. Ο Γιάννης και η Ναταλία είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη