Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λουκία Πιστιόλα: «Δεν έχω παρακολουθήσει ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα αυτά»

Λουκία Πιστιόλα: «Δεν έχω παρακολουθήσει ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα αυτά»

«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής», λέει η Λουκία Πιστιόλα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό κακοποίησης φίλης της.

«Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα για μένα αυτά. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδελφικής μου φίλης, μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Τη χτύπησε! Στην αστυνομία που κατήγγειλα το γεγονός, οι αστυνομικοί ζητούσαν αποδείξεις, αδιαφορούσαν και ειρωνευόντουσαν τη φίλη μου, ότι τι του έκανε και τη χτύπησε.

Υπάρχει όλο αυτό και από την άλλη βλέπουμε το The Bachelor, που διάφορες γυναίκες, ως χαρέμι, προχωράνε μπροστά στον σουλτάνο για να τις επιλέξει. Είναι ανατριχιαστικό».

Στη συνέχεια, η Λουκία Πιστιόλα μίλησε για τους δύο πολύ καλούς της φίλους, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη: «Ήμασταν φίλοι από πριν παντρευτούμε. Μείναμε έγκυοι μαζί, τα παιδιά μας μεγάλωσαν σαν αδέρφια. Γεννήσαμε μαζί, εγώ 23 Δεκεμβρίου και σε πέντε μέρες ήρθε και η Ναταλία στο ίδιο μαιευτήριο.

Μάλιστα, τη μέρα που γεννήθηκε η Ηρώ, ο Γιάννης έκλεινε συμβόλαιο με τους Απαράδεκτους. Ο Γιάννης και η Ναταλία είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής».

Media Τελευταίες ειδήσεις